E-factura
-
E-factura
Buna ziua.la o societete prestatoare de servicii pt emitere E-factura trebuie activate stocurile si cum se activeaza ,multumesc.
Re: E-factura
Mergeti la CONFIGURARE (cand se deschide SAGA in partea de jos aveti INFORMATII GENERALE,CONTURI AUTOMATE, SETARI DIVERSE), alegeti SETARI DIVERSE sipe partea stanga gasiti (cred) bifat: dezactiveaza ecranele de stocuri pentru aceasta firma. Debifati!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Buna seara, nu am bifat firma este de transport intern cod caen 4941 si executa transport intern de marfuri pe diferite rute nu stiam cu codurile NC, CPV daca trebuie bifat ceva sau e pt marfuri de mare risc ca nici casuta cu E-FACTURA nu imi apare numai la iesiri valuta sau poate ca e obligatoriu ,pana emit una sunt usor in ceata.se poate face una de proba si apoi stearsa multumesc
Nu, nu trebuie activate stocurile. De ce ar trebui?! Codurile NC sunt pentru bunuri. Codurile CPV se utilizează exclusiv pentru achiziții publice. Facturile se pot trimite și se vor valida și în lipsa acelor coduri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua!
In Import -e-facturi primite apar sase facturi.Bifez "preluat"si apoi butonul äccept"dar, in OPERATII - INTRARI nu regasesc decat facturi.Aincercat de cateva ori dar, celelalte trei facturi nu se preiau.Care ar putea fii cauza?
Multumesc frumos!
In Import -e-facturi primite apar sase facturi.Bifez "preluat"si apoi butonul äccept"dar, in OPERATII - INTRARI nu regasesc decat facturi.Aincercat de cateva ori dar, celelalte trei facturi nu se preiau.Care ar putea fii cauza?
Multumesc frumos!
Buna ziua. Poate le-ati inregistrat deja si de aceea nu le mai descarca. Poate le aveti trecute in Intrari doar cu numarul de factura nu si cu seria facturii.
Vezi daca nu e aceeasi factura de 3-4 ori trimisa si Saga o preia o singura data in intrari, sau vezi ce numere au facturile pt.ca daca au seria si numarul cu multe caractere, se preiau un anumit numar de caractere (primele) si devine acelasi numar - eu am patit cu facturi primite de la ALTEX.
Vreau sa generez codul de acces in spv pentru o parohie, are cod fiscal, certificat digital si inrolare in spv la ANAF dar in SAGA nu imi genereaza codul de acces, primesc mesajul :" Nu exista niciun CIF pentru care sa aveti drept in SPV" si apoi "Conexiunea cu spv nu a fost realizata...". Pe site-ul ANAF am verificat conexiunea la spv, am solicitat o fisa de evidenta si am primit-o. Cum sa procedez?
-
Certificatul folosit de tine este nou sau reinnoit, ai parcurs deja procesul prin care ai obtinut acces cu el in S.P.V. al firmei de curand, dar ANAF nu il identifica pentru ca nu are informatii actualizate.
In acest caz, iti recomandam sa reincerci trimiterea in urmatoarea zi. Daca eroarea persista, contacteaza ANAF.
In acest caz, iti recomandam sa reincerci trimiterea in urmatoarea zi. Daca eroarea persista, contacteaza ANAF.
-
Buna ziua. La factura emisa pt o societate care colecteaza fier vechi trebuie trecuta informatia cu retinerea fondului de mediu. Stie cineva unde trebuie trecua aceasta informatie ca sa apara si in E-factura? Multumesc.
-
Buna ziua. La factura emisa pt o societate care colecteaza fier vechi trebuie trecuta informatia cu retinerea fondului de mediu. Stie cineva unde trebuie trecua aceasta informatie ca sa apara si in E-factura? Multumesc.
La informatii suplimentare.
-
Am trecut mentiunea in toate campurile cu informatii suplimentare. In factura tiparita apare de 4 ori, dar in exemplarul listat din spv nu apare aceasta mentiune.
-
Am rezolvat. Era vorba de o configurare din ecranul e-facturi.