inchidere luna

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
manoles794

inchidere luna

#1 Mesaj de manoles794 »

Am inceput sa folosesc Saga din septembrie, iar acum am o problema cu inchiderea de luna. mai exact nu stiu cum o pot face. La luna septembrie am facut inchiderea, insa acum, cand vreau sa inchid octombrie, nu am optiunea de a alege aceasta luna (apare numai septembrie). Ce gresesc?

Multumesc frumos pentru ajutor!

septimiuv

Re: inchidere luna

#2 Mesaj de septimiuv »

apasa la inchidere luna toate butoanele de validare

manoles794

#3 Mesaj de manoles794 »

multumesc frumos, butonul acela nu il vazusem :)

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

e si mic :lol:

constantinc670

#5 Mesaj de constantinc670 »

Si eu am aceiasi problema, nu pot inchide a doua luna, de utilizare a aprogramului. nu sint active butoanele de validare. Ma poate ajuta cineva? Cu multumiri,

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Intrați în ecranul de închidere lună și validați închiderea de lună și programul vă va trece la luna următoare. Spre exemplu dacă ați lucrat pe septembrie și acum vreți să închideți octombrie, în ecranul de închidere, în partea dreaptă sus aveți luna septembrie și butonul "Validare închidere lună" activ. Apăsați acel buton.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

constantinc670

#7 Mesaj de constantinc670 »

tomac scrie:Intrați în ecranul de închidere lună și validați închiderea de lună și programul vă va trece la luna următoare. Spre exemplu dacă ați lucrat pe septembrie și acum vreți să închideți octombrie, în ecranul de închidere, în partea dreaptă sus aveți luna septembrie și butonul "Validare închidere lună" activ. Apăsați acel buton.
Multumesc, dar am facut asta! Am inchisa prima luna lucrata(validata) su daca trec pe a doua luna, din dreapta sus, trec pe luna ce trebuie inchisa, dar nu sint active, validarile. Nu pot actiona, nimic. Si nu imi explic, am verificat toate validarile necesare, intrari, isiri, productie. Nu stiu ce sa mai fac!

ferenta

#8 Mesaj de ferenta »

Eu zic să mai încercaţi incă o dată, aşa cum vi s-a explicat mai sus, că ar trebui să meargă.

Din manualul de utilizare:

,,Închiderea lunii-trecere la luna următoare
Pentru închiderea lunii şi trecerea la luna următoare apăsaţi butonul Validare închidere lună. ,,
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

eugen01

#9 Mesaj de eugen01 »

In partea de jos a ecranului avem doua butoane.Ce luna apare pe butonul care incepe cu "Devalidare luna...." ???

andritoid

#10 Mesaj de andritoid »

Buna,daca vreau sa fac D100 pentru decembrie, ce trec la data de la care incepe calcularea impozitului pe profit?

ferenta192

#11 Mesaj de ferenta192 »

Niciuna.Nu se depune D100 pentru impozitul pe profit.Trimestrul IV se regularizeaza prin D101.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

pomparaus

#12 Mesaj de pomparaus »

Ca nu se intocmeste 100 pt.profit, ok, dar, daca eu firma am fost micro cu impozit pe venit pana la 30.09.2023, declaratia 101 clar va fi cu data de 01.10.2023-31.12.2023.

imrei

#13 Mesaj de imrei »

Buna ziua,
In meniul 'Operatii" nu se deschide la o parte din firme optiunea "Inchidere luna". Bineinteles la firmele la care am de facut Deconturi de tva.
Spuneti-mi va rog ce pot face?
Va multumesc

ganeam951

#14 Mesaj de ganeam951 »

Verificati bifa de la mod de plata al tva-ului din configurare. Probabil ati trecut de la tva lunar la cel trimestrial sau invers. Bifa trebuie sa fie corect aplicata, in functie de perioada pt care lucrati si ce tip de tva (lunar sau trimestrial) aveati in acel moment.

Scrie răspuns