Import e-facturi primite

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
kovacsc1

Import e-facturi primite

#1 Mesaj de kovacsc1 »

Buna ziua!

Am vazut ca se poate importa e-facturile primite din SPV in SAGA. Intrebarea mea este ca, se poate importa facturile in asa fel, ca daca factura are 100 de pozitii, la mine sa apare doar o singura pozitie TOTALUL. Contabilitatea se tine Global-Valoric, si nu vreau sa scriu pret de vanzare la toate 100 de produse, ci doar in total.

stroer1948

Re: Import e-facturi primite

#2 Mesaj de stroer1948 »

S-a mai discutat despre acest lucru, inclusiv eu sunt in aceeasi situatie. Daca trimiteti si un email la SAGA, pobabil sa sunt sanse mai mari sa vina cu o actualizare in viitor, gen bifa in configurare ca se doreste import global valoric.

damiand459

#3 Mesaj de damiand459 »

Avem vreo sansa ca SAGA sa introduca in Configurare, o bifa sa putem selecta import global-valoric, pe cote de TVA, din E-factura, ca noi sa punem valoarea NIR pe total si nu pe fiecare articol in parte??
Ne-ar ajuta foarte mult, pe multi dintre noi, care de ani de zile lucram fara probleme, asa!

mihaid829

#4 Mesaj de mihaid829 »

Este absurd sa introducem pretul de vanzare pe fiecare produs, dupa ce nir-ul este deja facut la receptia marfii. Am 200 de facturi, unele cu peste 80 de produse, cu 9% si 19%. Le import si ce fac? Le sterg sa le bag din nou manual? Trebuie sa faca ceva.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

le introduceți global valoric după NIR.cu adaos și nu le mai importați..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

ghineaa139

#6 Mesaj de ghineaa139 »

Aceeasi problema. Rugam SAGA sa vina cu un update

Scrie răspuns