Buna ziua,
Vreau si eu o lamurire: atunci cand fac platile din casa (banca) catre furnizori, nu imi apare in lista furnizorului unde asociez chitanta cu factura(facturile) respectivului furnizor, si facturile de storno sau discount. Ce am facut gresit? Pana in luna februarie nu a fost nicio problema.
Multumesc mult si o zi cu spor!
facturi discount furnizori
Re: facturi discount furnizori
Niciodata nu au aparut facturile negative cand asocieti plata prin casa/banca : facturile negative se regleaza/compenseaza intre ele din intrari, sau daca iti ramane o factura negativa cu data dupa factura la care se face discountul, te pozitionezi pe ea in intrari si cu butonul "plata" operezi plata negativa prin 5311/5121 in baza acelei chit/op.si iti apare plata negativa in casa sau banca.
-
Sau/ori din "Situatie furnizori" >>>>> butonul "Reglare".
Buna ziua,
Va contrazic, ii pare rau! Pana acum 2 luni aceste facturi apareau la plata prin casa/banca. Lucrez cu 4 P.L.magazine de tip market, inchipuiti-va cum ar fi ca dupa fiecare ch sau OP sa schimb modulul si sa ma duc sa reglez fact de storno, nu va inchipuiti! Cu siguranta exista posibilitatea remedierii acestei deficiente! Multumesc!
Va contrazic, ii pare rau! Pana acum 2 luni aceste facturi apareau la plata prin casa/banca. Lucrez cu 4 P.L.magazine de tip market, inchipuiti-va cum ar fi ca dupa fiecare ch sau OP sa schimb modulul si sa ma duc sa reglez fact de storno, nu va inchipuiti! Cu siguranta exista posibilitatea remedierii acestei deficiente! Multumesc!