Anulare (stergere) utilizator inregistrat!
Anulare (stergere) utilizator inregistrat!
Am nevoie de ajutor pentru a anula-sterge un utilizator inregistrat la o firma!
Numele,prenumele si actul de identitate imi apar pe facturi si la celelalte firme din portofoliu!
Va multumesc !
Numele,prenumele si actul de identitate imi apar pe facturi si la celelalte firme din portofoliu!
Va multumesc !
Re: Anulare (stergere) utilizator inregistrat!
Precizez faptul ca datele acestui utilizator imi apare pe toate facturile emise si de celelate firme!
Multumiri!
Multumiri!
Daca mergi la "utilizatori" verifica ce nume este setat pentru utilizatorul folosit, adica este posibil ca lucrezi pe "admin" si la nivel de "admin" s-a setat din greseala acele date.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
Multumesc,ati intuit foarte bine!
Am setat ca utilizator Admin si la tip utilizator Admin si sunt fifate
urmatoarele actiuni
-poate adauga,modifica,sterge,valida,devalida,incasa!
Nu pot sa le debifez pot doar sa sterg Numele utilizatorului
Mesajul este ca nu pot sterge utilizatorul 01!
Va rog mult sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac ca sa dispara acest utilizator!
Va multumesc mult!
Am setat ca utilizator Admin si la tip utilizator Admin si sunt fifate
urmatoarele actiuni
-poate adauga,modifica,sterge,valida,devalida,incasa!
Nu pot sa le debifez pot doar sa sterg Numele utilizatorului
Mesajul este ca nu pot sterge utilizatorul 01!
Va rog mult sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac ca sa dispara acest utilizator!
Va multumesc mult!
La utilizatorul "admin" doar stergi datele din urmatoarele coloane:
- nume;
- prenume;
- ci (serie+nr).
Astfel nu vor mai aparea datele pe factura, iar la "iesiri" cand apesi pe "tiparire" vezi completa datele la "emis de" (fara sa pui bifa inainte de acea zona).
Acea zona vei completa separat pentru fiecare firma in parta, daca doresti sa apara pe factura.
- nume;
- prenume;
- ci (serie+nr).
Astfel nu vor mai aparea datele pe factura, iar la "iesiri" cand apesi pe "tiparire" vezi completa datele la "emis de" (fara sa pui bifa inainte de acea zona).
Acea zona vei completa separat pentru fiecare firma in parta, daca doresti sa apara pe factura.
Multumiri pentru ajutor!
Am efectuat corectiile!
Imi cer scuze pentru indrazneala dar va rog sa aveti amabilitatea de a ma mai ajuta si intr-o alta situatie.
Cum pot corecta codul tipului instrument de plata din 42 ce apare inscris pe factura format PDF Anaf in cod 10?
In pofida faptului ca dupa validarea facturii de iesire inregistrez incasarea in numerar cu chitanta, in factura PDF Anaf apare cod 42- cont bancar!
Am setat in modulul e-facturi la configurare formular facturi 3.
ce alte setari ar trebui sa mai fac?
Va multumesc anticipat!
Am efectuat corectiile!
Imi cer scuze pentru indrazneala dar va rog sa aveti amabilitatea de a ma mai ajuta si intr-o alta situatie.
Cum pot corecta codul tipului instrument de plata din 42 ce apare inscris pe factura format PDF Anaf in cod 10?
In pofida faptului ca dupa validarea facturii de iesire inregistrez incasarea in numerar cu chitanta, in factura PDF Anaf apare cod 42- cont bancar!
Am setat in modulul e-facturi la configurare formular facturi 3.
ce alte setari ar trebui sa mai fac?
Va multumesc anticipat!
Esti sigur ca apare instrument de plata in fisierul xml/pdf?
DAa sunt sigura!
Apare cod 42 cod instrument de plata pe toate facturile format pdf ANAF transmise in sistem e-factura desi sunt incasate in numerar!
Multumesc din nou pentru promptitudine si ajutor!
Apare cod 42 cod instrument de plata pe toate facturile format pdf ANAF transmise in sistem e-factura desi sunt incasate in numerar!
Multumesc din nou pentru promptitudine si ajutor!
Ai incercat sa actualizezi programul (chiar daca ai ultima versiune) si sa incerci din nou?
Asa cum m-ati sfatuit am actualizat din nou programul desi aveam ultima versiune C3O 575.
Deocamdata nu am de emis sau transmis in sistem e-facturi dar o sa verific la prima transmitere.
Multumesc si o zi buna!
Deocamdata nu am de emis sau transmis in sistem e-facturi dar o sa verific la prima transmitere.
Multumesc si o zi buna!