Buna ziua ,
Suntem o companie de vanzari B2B . Cum pot factura , daca frnizorul imi trimite marfa azi si factura peste 5 zile? Eu dau marfa clientului su trebuie sa o facturez . Dar nu pot valida petru ca furnizoru nu mi-a trimis factura . Va rog ajutati-ma cu o idee . Am ajuns la capatul puterii ,sa dea legi niste incompetenti .
Problema primire si trimitere factura
-
Re: Problema primire si trimitere factura
Puteti factura cu proforma.
Pentru ParcalabuM298
Teoretic ar trebui sa vina pe baza de aviz sau factura. De ce ar trebui sa vina factura peste 5 zile?
Pentru TrutaM266
Vanzarea nu il faci prin factura proforma, ci doar incasarea in avans.
Teoretic ar trebui sa vina pe baza de aviz sau factura. De ce ar trebui sa vina factura peste 5 zile?
Pentru TrutaM266
Vanzarea nu il faci prin factura proforma, ci doar incasarea in avans.
-
Da , Pot factura cu Proforma , dar cum mai tii in frau intrarile si iesirile ? Pana acum era simplu . venea marfa , o controlam , faceam nir , Facturam , pleca . se descarca . gestiunea. Cum poti face proforma ? Cand iti intra 30 de facturi pe zi ?si iti pleca 15 sau 20 ?
si 2: marfa vine pe aviz sau factura , daca ii faci nir si apoi o importi cand iti este trimisa ,nu iti da numar de SPV , deci o ai bagata manual , si nu importata din SPV, pasibil de amenda ca nu ai factura importata din spv .
si 3 faci proforma , pe care apoi o transformi in factura , cum o incasezi numerar din program ? caci nu te lasa decat cu factura validata .
si 2: marfa vine pe aviz sau factura , daca ii faci nir si apoi o importi cand iti este trimisa ,nu iti da numar de SPV , deci o ai bagata manual , si nu importata din SPV, pasibil de amenda ca nu ai factura importata din spv .
si 3 faci proforma , pe care apoi o transformi in factura , cum o incasezi numerar din program ? caci nu te lasa decat cu factura validata .
Intrarea trebuie să fie însoțită de documente. Aviz în acest caz.
Ca urmare aveți intrare cu aviz, o livrați cu aviz sau cu factură direct. La primirea facturii asociați factura de la furnizor la avizele de intrare și emiteți și dvs factura dacă aveți emise avize.
Ca urmare aveți intrare cu aviz, o livrați cu aviz sau cu factură direct. La primirea facturii asociați factura de la furnizor la avizele de intrare și emiteți și dvs factura dacă aveți emise avize.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.