E-factura
-
Re: E-factura
Buna ziua
Am si eu o problema cu e-factura:
Din greseala, in loc sa bifez "preluat", am bifat "anulat" si nu ma mai lasa sa preiau factura.
Ce pot face sa remediez situatia?
Multumesc anticipat pentru raspuns
Am si eu o problema cu e-factura:
Din greseala, in loc sa bifez "preluat", am bifat "anulat" si nu ma mai lasa sa preiau factura.
Ce pot face sa remediez situatia?
Multumesc anticipat pentru raspuns
-
Anaf.ro>>> Autentificare RO e-Factura.
Ai un buton cu un text ceva mai lung în ecranul de preluare. Apasă pe el.
-
Buna ziua,
Referitor la amendarea clinetului pentru facturi inregistrate, dar netransmise de catre furnizor prin E-factura, de la ANAF mi-au spus ca va fi un buton functional in SPV pentru atentionarea furnizorului ref facturi neincarcate.
Stiti sa faca si Saga acest buton?
Multumesc,
Referitor la amendarea clinetului pentru facturi inregistrate, dar netransmise de catre furnizor prin E-factura, de la ANAF mi-au spus ca va fi un buton functional in SPV pentru atentionarea furnizorului ref facturi neincarcate.
Stiti sa faca si Saga acest buton?
Multumesc,
Daca ANAF a zis ca "va fi", inseamna ca pentru moment inca nu exista.
Consider ca se poate discuta despre asa ceva doar dupa ce ANAF a introdus optiunea in cauza.
Consider ca se poate discuta despre asa ceva doar dupa ce ANAF a introdus optiunea in cauza.
-
Buna seara! Anul acesta am inceput sa lucram in saga, am transmisfacturi ptr care avem indexul de incarcare, dar nu se vad in spv si nu le regasesc nici separt ca trimise in folder ca si pe cele primite.Ce este de facut?
Ai setat corect lucrurile la "configurare", ai verificat datele din folderul mentionat la "director e-facturi"?
-
Buna ziua,
Am o factura de la un furnizor care nu s-a importat prin E-factura. Altele, de la acelasi furnzior au venit ok.
Am vorbit cu el; mi-a transmis factura model RO e-factura si indexul de incarcare.
Totusi mie nu mi s-a descarcat.
Ce sa fie? Cum sa fac?
Am o factura de la un furnizor care nu s-a importat prin E-factura. Altele, de la acelasi furnzior au venit ok.
Am vorbit cu el; mi-a transmis factura model RO e-factura si indexul de incarcare.
Totusi mie nu mi s-a descarcat.
Ce sa fie? Cum sa fac?
Te-ai autentificat pe site ANAF la sectiunea "ro e-factura / ro e-transport" -> "factura electronica" -> "raspunsuri factura" si la filtrare selectezi "primita", iar la "numarul primit la incarcarea fisierului" ai introdus numarul, ai aplicat filtrarea si ai regasit acel numar?
Daca da, atunci descarci de acolo, dar nu atunci sa ii zici furnizorului sa verifice, poate ii in curs de transmitere sau s-a trimis in sistemul de test.
Daca da, atunci descarci de acolo, dar nu atunci sa ii zici furnizorului sa verifice, poate ii in curs de transmitere sau s-a trimis in sistemul de test.
-
Buna, am inregistrat astazi 2 facturi, am vverificat clientul, totul este in regula, tva este ok, nu stiu de ce imi da eroare la incarcare. Ma poti ajuta ?
The romote server returned an error : 401 unauthorised
The romote server returned an error : 401 unauthorised
Administrator scrie: ↑Mar Iul 02, 2024 1:21 pm Ati ramas cu codurile de acces SPV vechi, care trebuiau modificate de vreo luna. Trebuie resetate. Daca nu apare butonul de resetare, reefectuati actualizarea programului.
Nu mai ignorati informarile pe care le primiti pe mail!
-
Buna seara.Am avut aceeasi problema.Am dat actualizare la program,am inchis calculatorul si apoi l-am deschis.
Nu a mai aparut eroarea,am transmis facturile fara probleme.
Nu a mai aparut eroarea,am transmis facturile fara probleme.
Trimit facturi in e-factura, totul este ok. Cand verific in SPV apare : A APARUT O EROARE TEHNICA 4003. Clientul nu poate descarca factura. Cum procedez ?
Să reîncercați verificarea. Eroarea ține de serverul ANAF și funcționarea lui.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Ni se cere de catre Banca prezentarea facturii unui furnizor (emisa dupa 1 iulie) descarcata de pe site-ul ANAF si pe care sa fie tiparit ID incarcare si ID descarcare. Exista aceasta posibilitate? Multumesc.