In meniul e-facturi la rubrica "import e-facturi emise" nu imi incarca nimic.........Nu vad facturile emise de mine deloc....pentru a le putea lista dupa modelul Ro-efactura
A mai patit cineva ? Sau aveti vreo varianta mai rapida de a le printa catre clienti direct dupa modelul Ro-efactura?
Sus
import E-facturi emise
Re: import E-facturi emise
Import facturi din e-factura
Va rog sa ma ajutati, am primti mesajul OACTVEFORM IS NOT AN OBJECT. 1924 si optinunea de continua importul sau renunta.
Va rog sa ma ajutati, am primti mesajul OACTVEFORM IS NOT AN OBJECT. 1924 si optinunea de continua importul sau renunta.
@refecr - nu mai postați același mesaj în mai multe părți. Ajungeți să vi se șteargă postările.
@dinuc417 - actualizați programul.
@dinuc417 - actualizați programul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc frumos!
EROARE LA INCARCAREA FACTURILOR DIN E FACTURA , CAND VREAU SA LE LISTEZ PRIMESC MESAJUL "FACTURA NU A PUTUT FI DESCARCATA DIN SPV", VA ROG SA MA AJUTATI PENTRU CA NU POT LISTA NIMIC.
Daca rescrii postarea normal si nu cu majuscule in intregime, atunci poate si primesti raspuns.
Faptul ca scrii integral cu majuscule este cum ai urla la noi, deci este nepoliticos.
Scuza ca asa a ramas tastatura nu este una viabila.
Faptul ca scrii integral cu majuscule este cum ai urla la noi, deci este nepoliticos.
Scuza ca asa a ramas tastatura nu este una viabila.