Deconturi precompletate pe site ANAF
Deconturi precompletate pe site ANAF
Buna ziua !
Pe site Anaf la sectiunea Autentificare Ro-e factura,Ro-e transport ,Ro-e tva,
dupa logare cu parola accesand Ro-e tva au aparut deconturile precompletate pentru iulie 2024!
Pe site Anaf la sectiunea Autentificare Ro-e factura,Ro-e transport ,Ro-e tva,
dupa logare cu parola accesand Ro-e tva au aparut deconturile precompletate pentru iulie 2024!
-
Re: Deconturi precompletate pe site ANAF
daaa, desigur ca au aparut
sunt diferente de la bonuri si de la facturile simplificate
sunt diferente de la bonuri si de la facturile simplificate
La mine am notificare de conformare pt o firma si diferenta(la livrari) o reprezinta valorile facturilor incasate cu bon fiscal(si scoase din Z-uri) pentru ca ei au luat informatiile din "Sistemul informatic naţional RO e-Case de marcat electronice" unde se duc Z-urile "intregi". La celelalte firme sunt deconturile precompletate dar fara vreo notificare.
Da, au considerat TVA si din incasarile de pe Z-uri, fara sa tina cont ca sunt incasarile facturilor emise, in schimb au considerat TVA colectat din facturile emise catre p.j.din efactura, iar cele emise catre pf, din 394. La mine cel putin,deoarece emit facturi pentru orice incasare, TVA din Z-uri este in plus.Deci am diferenta intre decont si Ro e-TVA exact Z-urile....
Buna ziua,
facturile emise pt decontare in baza bonurilor fiscale le-ati facut pe codul tipului 751 ?
Sau doar sunt scazute in Z-uri si apar pe 380 ?
facturile emise pt decontare in baza bonurilor fiscale le-ati facut pe codul tipului 751 ?
Sau doar sunt scazute in Z-uri si apar pe 380 ?
-
Salut.Lucrez pe doua PC-uri,pe unul am SAGA C si pe celalalt SAGA PS.Interesant, pe calculatorul unde am SAGA PS,intru pe situl ANAF,ma autentific cu tokenul si imi apar cele trei:Ro e-factura,Ro e transport si Ro eTVA (in cele 3 pot sa vad date).Insa la PC-ul unde am SAGA C, intru pe situl ANAF,cand vreau sa ma autentific cu token-ul imi apare sigla Factura electronica(incerc sa vad totusi ce date sunt si imi apare "Forbidden")...Totusi ar putea fi o rezolvare pentru a vedea RO e-TVA precompletat pe PC unde am si SAGA C cu firmele platitoare de TVA lunar...Am uitat sa specific ca folosesc Google Crome...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
-
Incercati cu Firefox, Microsoft Edge.
-
Salut.Multumesc gheorghei642...Astept ce va urma,deoarece acel decont precompletat, RO e-TVA, il am in fata si ma gandesc ca trebuie sa compar cu D 300 de pe iulie.Sunt totusi curios, in continuare ce vor scrie colegi pe forum cu acest RO e-TVA...Cred ca si Saga va avea noutati si ajutor pentru noi...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
-
Si tot acolo vad ca apar si notificarile de conformare, evident acolo unde este cazul...

Succes la ele dragi colegi! Eu deja am una!

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Pentru compararea datelor si o analiza corecta este nevoie si de P300 ETVA-detalii. Se obtine, destul de usor si rapid, prin apasarea butonului "Solicitare ETVA" din coloana "Descarcare document" pe linia cu P300 ETVA CUI XXXXXXXX.
-
am primit si eu notificare de diferente ,din cauza ca au adunat z-turile cu facturile ridicate pe e-factura cu tichete de vacanta,si facturile platite cu numerar pe persoane fizice.Intrebarea mea este catre voi,trebuie sa raspundem la notificarile de diferente ? sau doar de la 1 ianuarie 2025,suntem obligati prin lege sa dam raspuns la notificarile pe Decembrie?
-
Notificarea de conformare ROeTVA intră în vigoare la data de 1 ianuarie2025,respectiv începând cu data de 1 august 2025 pentru persoanele impozabile care aplică sistemul TVA la încasare conformart.282alin.(3)-(8) din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.
-
Da am citit si eu asta,dar ma gindesc ca daca nu le sesizam erorile din sistem de pe acum,o sa ia de bun sistemul si la 1 ianuarie ,o sa ne lovim de aceleasi probleme.Ar trebui cred sa le sesizam pe formularul de contact din SPV,problemele ce apar in sistem.Ce parere aveti?gheorghei642 scrie: ↑Vin Sep 06, 2024 12:07 pm Notificarea de conformare ROeTVA intră în vigoare la data de 1 ianuarie2025,respectiv începând cu data de 1 august 2025 pentru persoanele impozabile care aplică sistemul TVA la încasare conformart.282alin.(3)-(8) din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.
Te rog frumos spune-mi unde completez codul 751 in Saga, atunci cand emit unei persoana fizice factura aferenta unui bon fiscal.
Multumesc !
Pentru SanduA147
Poate te ajuta:
Poate te ajuta: