referitor prelungire licenta
referitor prelungire licenta
Ref. licenta
unde se gaseste factura proforma ptr prelungire licenta ,care expira in 09.09.2024
unde se gaseste factura proforma ptr prelungire licenta ,care expira in 09.09.2024
Re: referitor prelungire licenta
on-line in contul tău de pe Saga.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am verificat dar nu este,sa inteleg ca nu este emisa inca factura de prelungire licenta.
mai asteptati..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Trebuie sa existe (la mine apare), mai verifica o data (intodeauna se incarca cu 15 zile inainte de expirare, cand si primesti e-mail).
Nu reusesc sa gasesc factura ptr. prelungire licenta,am trimis 2 e-mail la Saga,nu am primit nici un raspuns.Cat costa abonamentul pe 1 an la prelungire licenta numai ptr contabilitate,contul si banca,daca se poate face plata din proprie initiativa.
Daca a expirat licenta atunci trebuie sa achizitionezi o licenta noua, care il poti face direct de pe site sau din cont.
Daca inca nu a expirat, atunci factura proforma va aparea in cont cu 15 zile inainte de expirare.
Daca inca nu a expirat, atunci factura proforma va aparea in cont cu 15 zile inainte de expirare.
Expira pe 09.09.2024
Licenta ptr.PS expira pe 12 dec dar nu stiu cit sa platesc .Am vo trei informatii ca pret ptr.prelungire.Eu cind a fost cazul am facut plata prin banca,am stiut pretul redus in cazul prelungiri ,dar acum nu stiu. Multumesc frumos.
Exemplificati acele trei informatii. Eu inteleg ca daca aveti deja o licenta activa si mai achizitionati altele se fac reduceri. Prelungirea inseamna doar continuarea aceleiasi licente.
O licenta expirata nu inseamna ca nu puteti sa folosii programul. Puteti prelungii daca sunteti nevoit sa actualizati la o versiune noua. Versiune care va apare .... la cum arata evenimentele de azi, nu cred ca anul asta.
O licenta expirata nu inseamna ca nu puteti sa folosii programul. Puteti prelungii daca sunteti nevoit sa actualizati la o versiune noua. Versiune care va apare .... la cum arata evenimentele de azi, nu cred ca anul asta.
Buna ziua!
As avea o intrebare. La prelungirea unei licente oare se poate folosi un alt client, pentru factura? Daca da, unde o pot schimba denumirea clientului.
Multumesc.
As avea o intrebare. La prelungirea unei licente oare se poate folosi un alt client, pentru factura? Daca da, unde o pot schimba denumirea clientului.
Multumesc.
nu se poate alt client.