referitor prelungire licenta

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
cozmag384

referitor prelungire licenta

#1 Mesaj de cozmag384 »

Ref. licenta
unde se gaseste factura proforma ptr prelungire licenta ,care expira in 09.09.2024

herganiec

Re: referitor prelungire licenta

#2 Mesaj de herganiec »

on-line in contul tău de pe Saga.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

cozmag384

#3 Mesaj de cozmag384 »

Am verificat dar nu este,sa inteleg ca nu este emisa inca factura de prelungire licenta.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

mai asteptati..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Trebuie sa existe (la mine apare), mai verifica o data (intodeauna se incarca cu 15 zile inainte de expirare, cand si primesti e-mail).

cozmag384

#6 Mesaj de cozmag384 »

Nu reusesc sa gasesc factura ptr. prelungire licenta,am trimis 2 e-mail la Saga,nu am primit nici un raspuns.Cat costa abonamentul pe 1 an la prelungire licenta numai ptr contabilitate,contul si banca,daca se poate face plata din proprie initiativa.

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Daca a expirat licenta atunci trebuie sa achizitionezi o licenta noua, care il poti face direct de pe site sau din cont.
Daca inca nu a expirat, atunci factura proforma va aparea in cont cu 15 zile inainte de expirare.

cozmag384

#8 Mesaj de cozmag384 »

Expira pe 09.09.2024

cretum

#9 Mesaj de cretum »

Licenta ptr.PS expira pe 12 dec dar nu stiu cit sa platesc .Am vo trei informatii ca pret ptr.prelungire.Eu cind a fost cazul am facut plata prin banca,am stiut pretul redus in cazul prelungiri ,dar acum nu stiu. Multumesc frumos.

ciucam288

#10 Mesaj de ciucam288 »

Exemplificati acele trei informatii. Eu inteleg ca daca aveti deja o licenta activa si mai achizitionati altele se fac reduceri. Prelungirea inseamna doar continuarea aceleiasi licente.
O licenta expirata nu inseamna ca nu puteti sa folosii programul. Puteti prelungii daca sunteti nevoit sa actualizati la o versiune noua. Versiune care va apare .... la cum arata evenimentele de azi, nu cred ca anul asta.

morae407

#11 Mesaj de morae407 »

Buna ziua!
As avea o intrebare. La prelungirea unei licente oare se poate folosi un alt client, pentru factura? Daca da, unde o pot schimba denumirea clientului.
Multumesc.

herganiec

#12 Mesaj de herganiec »

nu se poate alt client.

Scrie răspuns