despre nota de receptie
-
despre nota de receptie
buna!am o rugaminte va rog. cum pot sa listez nota de receptie de la un furnizor din data de 05.08.15. dar problema este ca in aceea data mai am introduse 4 persoane. si eu vreau doar nota de la acel furnizor.cum se face, sau se pot bifa de undeva doar persoanele la care vreau nota de receptie. va rog astept un raspuns
- fagarasa176
Re: despre nota de receptie
Nu inteleg la ce persoane te referi.
ca sa liste zi un nir te pozitionezi pe factura de intrare si apesi butonul tiparire
ca sa liste zi un nir te pozitionezi pe factura de intrare si apesi butonul tiparire
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
nu ma pricep nu sunt economic. nu mai am contabila nu am habar de saga doar ce am prins singura de la fosta contabila.
deci vreau sa scot nota de receptie pe data de 05.08.2015de la sc x srl,dar pe data aceeasta mai am introduse 4 avize de la 4 persoane diferite.eu vreau sa scot nota de receptie strict pentru firma sc x srl. si vreau sa stiu cum pot sa bifez doar pe acceasta firma sa-mi scota nota de receptie ca pe restul 4 am scos deja. multumesc
deci vreau sa scot nota de receptie pe data de 05.08.2015de la sc x srl,dar pe data aceeasta mai am introduse 4 avize de la 4 persoane diferite.eu vreau sa scot nota de receptie strict pentru firma sc x srl. si vreau sa stiu cum pot sa bifez doar pe acceasta firma sa-mi scota nota de receptie ca pe restul 4 am scos deja. multumesc
- fagarasa176

Dupa cum em explicat mai sus
Te pozitionezi pe factura de intrare cla care vrei sa listezi NIR'ul si apoi click pe butonul din stanga jos numit "Tiparire"
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Prin "te pozitionezi" intelege ca trebuie sa dai click pe randul unde este factura de la sc x srl pentru care vrei sa listezi nir-ul.
-
Buna asta in înțeles. Dar in cazul in care in data de 05.08.15an 7avize ;iar in 07.08.15 am alte 3 avize . Si in 8 mai am 5 a avize. In cazul asta cum fac. In data de 03.08.15 mi-a făcut factura iar in data de 07.08.15 , mi-a stornat factura aceea, si tot in aceeași zi mi-a făcut factura finala? In cazulast cum ca. Tot asa??? Multumesc!
Aceea e singura posibilitate. Incercati si vedeti.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
OK BINE AM INTELES ASTA,DAR EU NU AM NEVOIE DE NOTA CONTABILA CI DE NOTA DE RECEPTIE LA CELE 10 AVIZE.SI VREAU SA LE SCOT PE TOATE PE O SINGURA PAGINA NU PE PAGINI DIFERITE. MERSI ASTEPT UN RASPUNS
Si de ce trebuie sa urlii la noi?!
Deoarece asta inseamna cand scrii un text integral cu majuscule.
Nu ar fi fost mai usor daca de la bun inceput ai fi zis ca ai 10 avize si vrei sa listezi o singura receptie?
O singura receptie nu se poate pentru mai multe documente, deoarece fiecare document se receptioneaza separat.
Ceea ce poti face este ca la tiparire se scoti bifa de la "numai inregistrarea curenta", dupa care selectezi perioada si astfel o sa iti apara pe aceeasi pagina sau pe mai multe pagini (depinde de nr de produse si avize) toate receptiile pentru perioada selectata.
Poti incerca sa faci o filtrare pe furnizor, respectiv aviz daca doresti sa tiparesti doar pentru un furnizor.

Nu ar fi fost mai usor daca de la bun inceput ai fi zis ca ai 10 avize si vrei sa listezi o singura receptie?
O singura receptie nu se poate pentru mai multe documente, deoarece fiecare document se receptioneaza separat.
Ceea ce poti face este ca la tiparire se scoti bifa de la "numai inregistrarea curenta", dupa care selectezi perioada si astfel o sa iti apara pe aceeasi pagina sau pe mai multe pagini (depinde de nr de produse si avize) toate receptiile pentru perioada selectata.
Poti incerca sa faci o filtrare pe furnizor, respectiv aviz daca doresti sa tiparesti doar pentru un furnizor.
nota de receptie obiecte de inventa la profesi liberale in programul pentru investiti ,dezvoltarea infrastructuri medicale prespitalicen.