reinnoire certificat CERTSIGN si functionarea e factura in program

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
cazanl987

reinnoire certificat CERTSIGN si functionarea e factura in program

#1 Mesaj de cazanl987 »

Buna seara ,
Rog suport in urmatarea situatie :
Am reinnoit semnatura electronica pe 15 10 am primit confirmarea anaf ca este inrolat noul certificat , Am facut si sesizare ca nu imi merge pe formular de contact si de la Anaf spun ca totul este functional la nivel de portal si cont utilizator , am sters memoria cache si cookis am intrat si cu incognito , si nu stiu ce sa mai fac .
intru pe site anaf cu certificatul ma autentific , ma lasa sa intru pe meniu " raspunsuri E factura" si cand selectez cif ul firmei spune ca este EROARE si ca nu exista nici un cif pentru care eu am drept in SPV.
Mentionez ca am instalata ultima versiune Saga 581 si dupa ce am reinnoit semnatura in 15 10 am dat resetare cod acces in meniul e Factura , am selectat certif nou si nu s a intimplat nimic , de azi nu imi mai arata ca trebuie sa selectez un cerificat si doar la fel imi zice ca nu exista cif pt care am acces in spv. rog suport ca nu ma mai descurc.
multumesc frumos .

tomac

Re: reinnoire certificat CERTSIGN si functionarea e factura in program

#2 Mesaj de tomac »

Durează cel puțin 24 de ore până când certificatul respectiv se poate utiliza cu serviciile e-factura și e-transport. E o chestie despre care se știe deja din ianuarie.
Deținătorul lui se poate autentifica în SPV, dar nu va funcționa trimiterea sau afișarea răspunsurilor și facturilor primite în e-factura sau serviciul e-Transport.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns