Depunere D11
-
Depunere D11
Buna ziua,
Declaratia D11-Notificare privind intentia de a beneficia de anularea unor obligatii bugetare,se depune prin
e-guvernare la Depunere Declaratii ANAF sau prin formularul de contact?
Va multumesc!
Declaratia D11-Notificare privind intentia de a beneficia de anularea unor obligatii bugetare,se depune prin
e-guvernare la Depunere Declaratii ANAF sau prin formularul de contact?
Va multumesc!
Re: Depunere D11
Buna ziua,
in spv este creat un nou buton "depunere declaratii" iar acolo se trimit D11 pt societati.(nu se foloseste nici e-guvernare si nici mesaj prin formularul de contact)
O zi buna
in spv este creat un nou buton "depunere declaratii" iar acolo se trimit D11 pt societati.(nu se foloseste nici e-guvernare si nici mesaj prin formularul de contact)
O zi buna
-
Buna ziua,
Am avut o intilnire cu reprezentant ANAF in data de 14.10.2024 si ne-a spus sa depunem D11 prin formularul contact . Am depus in 15.10.2024 pentru PJ si am primit raspuns in SPV 17.10.2024 '' cererea a fost inregistrata'' .
Pentru o PF am depus prin depunere declaratii de 7 zile si nu am primit nici un raspuns. Daca s-ar prelua prin Depunere Declaratii ANAF , cred ca pe recipisa ar trebui sa apara ''... urmeaza a fi prelucrata'' .
A depus cineva prin spv '' depunere declaratii '' si a fost ok?
Am avut o intilnire cu reprezentant ANAF in data de 14.10.2024 si ne-a spus sa depunem D11 prin formularul contact . Am depus in 15.10.2024 pentru PJ si am primit raspuns in SPV 17.10.2024 '' cererea a fost inregistrata'' .
Pentru o PF am depus prin depunere declaratii de 7 zile si nu am primit nici un raspuns. Daca s-ar prelua prin Depunere Declaratii ANAF , cred ca pe recipisa ar trebui sa apara ''... urmeaza a fi prelucrata'' .
A depus cineva prin spv '' depunere declaratii '' si a fost ok?
Am depus D11 prin spv ptr.CNP si am primit nr.inreg. si ca a fost directionat la serviciu de specialitate.
-
Dupa ce va autentificati cu semnatura si intrati in SPV, incepand de la ''MESAJE'', ''SOLICITARI''......apare si un buton DEPUNERE DECLARATII, acolo se depun pentru persoane juridice.
-
D11 se transmite prin SPV ( utilizand, dupa autentificare certificat, butonul "Depunere declaratii) pentru orice Cod de identificare fiscala ( CNP, CUI). Se primeste recipisa cu index incarcare, similara celorlalte declaratii fiscale (100.101.112, etc.)
-
Buna ziua, daca un pfa nu a depus declaratia unica pt.anii 2020-2024 si depune acum, plateste impozitul, beneficiaza de facilitati fiscale (anulare accesorii) sau doar cei care la 31.08.24 figurau cu restante beneficiaza ?
Multumesc!
Multumesc!
-
Depune acum ca beneficiaza