nr.bonuri dec 394
nr.bonuri dec 394
dupa ultima actualizare v.580 nr.de bonuri din raportul zilnic aferent lunii septembrie nu l mai duce corect in dec 394 desi nr de bonuri este operat corect in iesiri in dec 394 se preiau diferit nu mi dau seama de unde ,pana acum nu am intampinat situatia asta
Re: nr.bonuri dec 394
Am actualizat la v581 si ma confrunt cu aceeasi problema ref la nr de bonuri care apare in D394 la luna septembrie . Vanzarea se face bon cu bon care se tiparesc pe imprimanta fiscala , avand in vedere ca s-au emis in septembrie cateva sute de bonuri in D394 apare nr bonuri 25 - la mine acest nr coincide cu nr de zile din luna in care am facut operatiuni , e posibil sa le cumuleze si sa le considere Z-uri ? Pana la septembrie in D394 erau preluate exact nr de bonuri emise pe cele 2 case de marcat pe care operam .Multumesc
-
Da,atat in septembrie cat si in octombrie in D394 se preiau gresit nr.de bonuri fiscale (sunt mult mai putine decat se inregistreaza la Iesiri).Cred ca este o problema de la penultima versiune 3.0.580 si la ultima 3.0.581.
Refaceți actualizarea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.