zile libere casatorie
zile libere casatorie
Buna ziua,
Cum inregistrez in statul de plata cele 5 zile de casatorie?
Cum inregistrez in statul de plata cele 5 zile de casatorie?
Re: zile libere casatorie
LE pontezi prezent. și să ai la pontaj cererea pentru zilele libere pt căsătorie.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna ziua,
Eu le inregistrez ca si CO pentru ca totusi nu e prezenta la munca si trec la detalii CO casatorie , sa nu le scad din cele 21 zile de CO normal.
Eu le inregistrez ca si CO pentru ca totusi nu e prezenta la munca si trec la detalii CO casatorie , sa nu le scad din cele 21 zile de CO normal.
Si eu tot la varianta de a le trece ca si CO ma gandeam.
Referitor la evidenta zilelor de CO ,cum tineti evidenta acestora?
De ex, daca am un angajat din 01.10,eu trec in fereastra Salariati la zile co/an 5 zile in loc de 21 zile/an cum preia automat programul, ca sa stiu exact cate zile se cuvin pentru restul anului.Urmatorul an intru si modific iar in 21.
Voi cum procedati?
Referitor la evidenta zilelor de CO ,cum tineti evidenta acestora?
De ex, daca am un angajat din 01.10,eu trec in fereastra Salariati la zile co/an 5 zile in loc de 21 zile/an cum preia automat programul, ca sa stiu exact cate zile se cuvin pentru restul anului.Urmatorul an intru si modific iar in 21.
Voi cum procedati?
Faceti cum a zis @herganiec. Nu e normala inregistrarea ca CO pentru ca nu e acelasi calculul pt indemnizatie CO intotdeauna cu cel al zilelor libere platite.

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
am calculat salariul ca si cum ar fi lucrat si apoi am modificat manual pontajul, trecand 0 in zilele in care a fost liber si am atasat cererea si certificatul de casatorie.
In legatura cu zilele libere platite nu mi se pare corect sa pontam salariatul prezent. Mai corect ar fi daca la concedii s-ar introduce inca o optiune si anume " zile libere platite" cu modul de calcul al retributiei aferente similar cu prezenta la lucru. Am trimis in acest sens un mail la Saga. As fi sunat dar nu am nici un numa de telefon. Ma puteti ajuta in acest sens?
Păi nu le pontați lucrate. Cine spune asta? Doar că în stat ele se plătesc. Le puneți la ore lucrate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.