E-TRANSPORT
-
Re: E-TRANSPORT
buna ziua!
multumesc mult pentru raspunsuri!
e o munca teribila.....dar o facem
multumesc mult pentru raspunsuri!
e o munca teribila.....dar o facem
Import din CHINA.Trebuie sa trec toate aericolele de marfa de pe factura?Sunt peste 100 de articole.Trec toate articolele cu codul CN?
Firma de tractari auto. Cumparam masini accidentate si le transportam la sediul firmei noastre. Ca si greutate sunt peste 500 kg, dar ca valoare de cumparare sunt sub 10.000 lei. Aceste 2 criterii de KG si valoare, se iau impreuna, sau daca unul este deja depasit se face e-transport? Multumesc.
Se cumpara produse cu risc fiscal, transportul se face cu masina personala autoturism doar in interiorul tarii, este nevoie de e-transport? Multumesc.
Nu decât dacă are capacitate de transport de minim 2,5t acel vehicul folosit la transport.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: E-TRANSPORT intracomunitar
Buna ziua!
M- asi interesa daca ati avut cazuri cand trebuia sa corectati e- transportul intracomunitar deja notificat inainte cu o zi. Intre timp s- a modificat nr. masinii sí deja a fost trimis notoficarea.
M- asi interesa daca ati avut cazuri cand trebuia sa corectati e- transportul intracomunitar deja notificat inainte cu o zi. Intre timp s- a modificat nr. masinii sí deja a fost trimis notoficarea.
Puteți face corecția direct în SPV folosind codul UIT. Modificarea o poate face fie cel care a obținut codul UIT fie direct transportatorul dacă e din RO și datele i-au fost consemnate corect în notificare.
Örimesc mesajul ca certificatul nu a fost prezentat sí mi ma lasa sa intri
Transportul se efectueaza cu autoutilitara peste 2.5T. Multumesc.calfav592 scrie: ↑Mar Aug 20, 2024 1:43 pm Firma de tractari auto. Cumparam masini accidentate si le transportam la sediul firmei noastre. Ca si greutate sunt peste 500 kg, dar ca valoare de cumparare sunt sub 10.000 lei. Aceste 2 criterii de KG si valoare, se iau impreuna, sau daca unul este deja depasit se face e-transport? Multumesc.
Da, trebuie cod UIT în acest caz.
-
Pana la urma modificarile de numar auto se pot face din saga? sau doar din SPV?jankag881 scrie: ↑Lun Ian 22, 2024 2:34 pm Buna ziua ,
Daca trebuie modificat Nr. camionului de firma de transportator , se poate face din saga din e-transport se poate trimite modificarea pe SPV , sau modificarea doar pe SPV se poate face ?
Va rog un raspuns dacă ați făcut asemenea modificări ?
Mulțumesc mult.
-
Multumesc! Da, am facut modificare numar si a ramas acelasi UIT. Corect?
-
Buna ziua, firma de transport auto de marfuri, nu regasim toate codurile UIT generate de clienti( cca 50% din transporturi apar) in contul nostru de organizator transport de pe portualul e transport versiunea 2.
A mai intampinat cineva aceasta problema? Exista o rezolvare?
Multumesc
A mai intampinat cineva aceasta problema? Exista o rezolvare?
Multumesc
-
Firma vinde produse cu risc fiscal, iar clientul le ridica cu transport propriu (transportul se efectueaza cu autoutilitara pana in 2.5T.), greutate marfa 800kg, 5 facturi , fiecare factura peste 10.000 lei ca valoare, in acest caz se face e-transport? e nevoie de cod UIT pentru fiecare factura sau se poate face unul singur pentru toate facturile? Mentionez ca toata marfa a fost livrata cu un singur transport. Multumesc