Am nevoie si eu de ajutorul vostru : firma de foraj cumpara din Bulgaria "HDD breakout tong electric pump for the hydraulics pipe size range 60mm 200mm" = o pompa electrica cu cleste de prindere conducte hidraulic = 4420 euro. Nu gasesc la ce clasa sa inregistrez acest mijloc fix - ma gandesc la 2.1.17.1 dar nu sunt sigura.
Multumesc.
mijloc fix
-
Re: mijloc fix
HDD breakout tong electric pump for the hydraulics pipe size range 60mm 200mm">>>> traducere: Pompă electrică HDD pentru gama de dimensiuni a țevii hidraulice 60mm 200mm". Aceasta actioneaza un cleste(foarfece) hidraulic pentru prinderea tevilor metalice, in procesul de foraj. Nu poate fi incadrata ca utilaj comun care functioneaza independent. Ea, este o parte componenta a unui utilaj de foraj, a unei instalatii de foraj.
Adica e piesa de schimb?
-
Da, daca: a) aveti in exploatare un/o utilaj de foraj/instalatie de foraj si b) daca pompa achizionata are aceleasi specificatii tehnice cu a celei inlocuite.
Are mai multe foreze, dar niciodata nu a inlocuit sau cumparat o asemenea pompa, iar administratorul mi-a zis ca e mijloc fix, dar cel mai probabil ai dreptate, din moment ce nu il regasesc nicaieri in catalogul mijloacelor fixe.