EROARE COMUTARE IN SERVER
-
EROARE COMUTARE IN SERVER
Buna seara am incercat sa comut pe server iar si acum da alta eroare , am atasat eroarea
- Fişiere ataşate
-
- eroare saga.png (89.67 KiB) Vizualizat de 655 ori
Re: EROARE COMUTARE IN SERVER
Ceva e anormal acolo la dvs. Banueisc ca aveti backup.
Stergeti societatea (0033) si adaugati-o din nou (doar CUI-ul,salvare/validare) apoi restaurati din ultima salvare (din \salv_BD\0033). Verificati daca mai functioneaza.
Apoi descarcati aplicatia SetupC.exe de pe site, instalati fix peste acel saga (..arhiva\ionela\saga cumparat\saga c.3.0).Deschideti si inchideti saga de mai multe ori, introduceti codul de licenta daca intreaba si abia apoi reincercati comutarea din nou.
Stergeti societatea (0033) si adaugati-o din nou (doar CUI-ul,salvare/validare) apoi restaurati din ultima salvare (din \salv_BD\0033). Verificati daca mai functioneaza.
Apoi descarcati aplicatia SetupC.exe de pe site, instalati fix peste acel saga (..arhiva\ionela\saga cumparat\saga c.3.0).Deschideti si inchideti saga de mai multe ori, introduceti codul de licenta daca intreaba si abia apoi reincercati comutarea din nou.
-
la toate firmeșe da eroare
-
am incerct sa introduc firma sa restaurez baza de date si imi da eroare
Aveți o cale anormal de mare. Mutați programul într-o locație normală. Pe D: de exemplu sau pe C:.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.