Modificarea facuta cu aprox 1 an in urma si anume de a pune implicit contul de incasare/plata in subprogramele iesire/intrare acelasi ca ultimul de la furnizorul/clientul respectiv reprezinta O MARE BELEA peste problemele uzuale. Cel putin la iesiri cind dai "incasare" la factura curenta se presupune ca acel client plateste cu numerar. Cind plateste cu OP sau card acei bani apar in extrasul bancii si in mod normal se introduc la subprogramul "jurnal de banca"...
Am bagat de nenumarate ori contul "anterior" in loc de cash si am pierdut o gramada de timp sa dam de urma banilor... DE CE TREBUIE SA FIM SI AICI ATENTI (INCASARE/PLATA) IN CE CONT INTRODUCEM???? Oare nu avem destule locuri unde trebuie sa fim atenti?
Plati si incasari in contul anterior folosit-Numerar/Card/OP
Re: Plati si incasari in contul anterior folosit-Numerar/Card/OP
Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga, poate exista o posibilitate de a introduce o optiune (bifa) unde sa poti sa decizi modul de lucru.
Sa ne zici si nou cum s-a finalizat.
Sa ne zici si nou cum s-a finalizat.
Re: Plati si incasari in contul anterior folosit-Numerar/Card/OP
Va salut, cum putem schimba contul de venituri fara sa denaturam incasarea care este si cu cash si cu card?
Ex: am pe 19% vanz marfa, pe 9% vanzare marfa , iar aici am si mancare vanduta, unde apare si 7015 in decor.... cum fac sa modific doar conturile de venit?
Ex: am pe 19% vanz marfa, pe 9% vanzare marfa , iar aici am si mancare vanduta, unde apare si 7015 in decor.... cum fac sa modific doar conturile de venit?