BT 11 SI BT 13
- corodescuc877
BT 11 SI BT 13
Buna ziua. Ma confrunt cu o problema legata de trasmiterea facturilor de la un cabinet de medic familie catre casa de asigurari.Trebuie trecut un cod de 13 cifre la BT 13 si la la BT 11 scris MEDFM. Am facut asa insa la CJAS cand ajunge factura nu mai apar acele doua coduri completate. Daca listez sau vizualizez factura emisa de mine nu apar cele doua campuri pe factura. Unde gresesc? El imi trimite factura cu acele campuri si eu o emit din saga. Va multumesc.
Re: BT 11 SI BT 13
Buna seara!
Cele doua coduri sunt afisate doar in factura format RO eFactura sau in fisierul .xml, nu si in documentul vizualizat/printat din saga.
Cele doua coduri sunt afisate doar in factura format RO eFactura sau in fisierul .xml, nu si in documentul vizualizat/printat din saga.
-
Pentru facturile emise de către 𝐂𝐚𝐛𝐢𝐧𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞 către 𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐝𝐞 𝐒ă𝐧ă𝐭𝐚𝐭𝐞, trebuie să completați:
𝐍𝐮𝐦ă𝐫 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 - 𝐁𝐓-𝟏𝟏: completați cu categoria pe care o regăsiți în SIUI, ex: STOM, MF.
𝐍𝐮𝐦ă𝐫 𝐂𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝ă - 𝐁𝐓-𝟏𝟑: completați cu ID-ul unic dat de SIUI după ce factura (proforma) a fost validată de SIUI.
𝐍𝐮𝐦ă𝐫 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 - 𝐁𝐓-𝟏𝟏: completați cu categoria pe care o regăsiți în SIUI, ex: STOM, MF.
𝐍𝐮𝐦ă𝐫 𝐂𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝ă - 𝐁𝐓-𝟏𝟑: completați cu ID-ul unic dat de SIUI după ce factura (proforma) a fost validată de SIUI.
Am și eu o întrebare. Unde anume trebuie să completez BT 13 în factură? Am client Mega Image, care îmi cere. Nu știu unde să completez.
Consultați cu atenție secțiunea e-Factura documentație de aici - https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-89-e-factura.html
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.