eroare D700
eroare D700
Buna ziua
La depunerea D700 pentru trecerea unei firme la impoziul pe profit (depasind cifra de afaceri) cu data de 1 octombrie imi apare urmatoarea eroare:
E: validari globale
eroare:
1 829830445 V565A-Re-verificati vectorul fiscal si reveniti - operatiile solicitate pentru grupul de impozite
<Impozit pe profit>--<Impozit pe veniturile microintreprinderilor> nu se pot aplica
Daca are idee cineva despre ce ar fi vorba, ma puteti lamuri si pe mine.
Multumesc
La depunerea D700 pentru trecerea unei firme la impoziul pe profit (depasind cifra de afaceri) cu data de 1 octombrie imi apare urmatoarea eroare:
E: validari globale
eroare:
1 829830445 V565A-Re-verificati vectorul fiscal si reveniti - operatiile solicitate pentru grupul de impozite
<Impozit pe profit>--<Impozit pe veniturile microintreprinderilor> nu se pot aplica
Daca are idee cineva despre ce ar fi vorba, ma puteti lamuri si pe mine.
Multumesc
Re: eroare D700
Verificați completarea corectă a secțiunilor relevante din D700: Asigurați-vă că ați completat corect datele referitoare la încetarea aplicării impozitului pe veniturile microîntreprinderilor și începerea aplicării impozitului pe profit. Este important ca datele de început și de sfârșit să fie corecte și să nu existe suprapuneri sau neconcordanțe.
eroarea V565A apare atunci când operațiunile solicitate pentru grupul de impozite nu sunt permise simultan.
eroarea V565A apare atunci când operațiunile solicitate pentru grupul de impozite nu sunt permise simultan.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Data trecere la impozit pe profit. 1.10.2024
Data scoatere de la impozit pe venit: 30.09.2024
Nu este in regula asa?
Data scoatere de la impozit pe venit: 30.09.2024
Nu este in regula asa?
Ai ultima versiune de D700? Actualizează programul.
Da. am actualizat. Si dupa actualizare nici nu vrea sa se mai valideze declaratia. Pe versiunea veche macar puteam sa o validez.
Da. am actualizat. Si dupa actualizare nici nu vrea sa se mai valideze declaratia. Pe versiunea veche macar puteam sa o validez.
Inseamna ca iti da o eroare si poti vedea despre e vorba. In atasament ai fisierul de erori.
Atenție că acum e o bifă nou introdusă ce trebuie pusă acolo.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua, si eu am eroare la validarea d700 trecere de la micro la profit cu 01,01,2025 cf noului plafon, fata de anul trecut unde mai trebuie pusa acea bifa?
-
Aveti rabdare! Multe module ANAF, in prezent sunt in mentenanta!
am vazut unde era bifa si am rezolvat, multumesc!
-
Bodnars.Am si eu" E:validari globale eroare:1 834767129 V283-Categoria de impozit<Impozit pe veniturile microintreprinderilor>este luata in evidenta cu data 31072024-nu se opereaza corectie".Firma a fost infiintata in luna august 2024.Se preconiza angajare de personal.Nu s-a facut si incercam trecerea de la imp.micro la impozit pe profit...Unde este bifa cea noua si ce pot sa fac.Multumesc...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Tu trebuia deja sa treci la impozit pe profit de la 01.10.2024, pt.ca aveai obligativitatea sa ai cel putin un angajat cu norma intreaga in termen de 30 de zile de la infiintare.
-
Stiu,dar administratorul firmei decide si tot el va primi amenda...Te rog imi poti spune unde pun acea bifa.Multumesc.
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...