trecere de la impozit micro la profit
trecere de la impozit micro la profit
societate care a fost microintreprindere de la infintare 2017 pana in prezent doreste sa treaca la impozit pe profit incepand cu data de 01.01.2025 desi indeplineste conditiile de micro ,se poate si daca da pana la ce data de depune dec 700?
-
Re: trecere de la impozit micro la profit
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati.
Micro in 2024.Incetare unic contract de munca la 31.12.2024, fara intentia de a se face o angajare in termen de 30 de zile. Care este termenul de transmitere D700 pt.trecere la profit din 2025? Va multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri.
Va rog frumos sa ma ajutati.
Micro in 2024.Incetare unic contract de munca la 31.12.2024, fara intentia de a se face o angajare in termen de 30 de zile. Care este termenul de transmitere D700 pt.trecere la profit din 2025? Va multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri.
31 martie.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Va multumesc pentru confirmare. As mai avea, totusi, o intrebare. Pentru schimbare perioada D.112 din lunar in trimestrial ar trebui sa fac o D700 separata sau as putea sa o cuprind in cea pentru trecerea la profit? Ma gandesc sa o transmit undeva la sfarsitul lunii ianuarie. Va multumesc mult, dle.Toma
La D112 depuneți 700 cu anulare contribuții. Asta acum, în ianuarie. Nu aveți ce perioadă fiscală să modificați dacă nu mai are salariați sau persoane asimilate salariilor. Scoateți din vector ce ține de salarii și nu mai depuneți D112.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.