Numar de telefon SagaSoftware

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Închis
moiseu

#1 Mesaj de moiseu »

Numar de telefon asistenta soft Saga Soft nu mai aveti? Ne ,,puneti pumnul in gura" ?
Am trimis un email pentru asistenta, nu am primit raspuns.
De ce nu meritam si asistenta telefon, intr-o situatie de urgenta ce facem?
Suntem obligati sa devenim client server? In baza cărei legi eu sunt obligata sa salvez pe server baza de date si nu doar local pe calculatorul meu?

moiseu

#2 Mesaj de moiseu »

Numar de telefon asistenta soft Saga Soft nu mai aveti? Ne ,,puneti pumnul in gura" ?
Am trimis un email pentru asistenta, nu am primit raspuns.
De ce nu meritam si asistenta telefon, intr-o situatie de urgenta ce facem?
Suntem obligati sa devenim client server? In baza cărei legi eu sunt obligata sa salvez pe server baza de date si nu doar local pe calculatorul meu?

aurel211252

Re: Numar de telefon SagaSoftware

#3 Mesaj de aurel211252 »

Wow ,fara cuvinte...Ma loghez la Licente active->cont utilizator.Acolo Saga asistent virtual(poate e IA)->ma intreaba Discutati acum...Am avut probleme si acolo mi-am scris"off-ul"...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

ciucam288

#4 Mesaj de ciucam288 »

Stimata doamna, daca e urgenta spuneti si aici pe forum cat mai clar si mai transparent ce situatie intampinati.
Desfintarea liniei telefonice a fost anuntata. Expresia client - server este o alegere descriptiva despre cum functioneaza saga cu noul tip de baza de date.
Aici pe forum nu sunt angajatii saga (decat probabil in timpul liber), dar sunt multi alti utilizatori de saga, unii dintre ei experimentati (fiecare pe timpul sau).
La fraza cu "in baza carei legi..." nu comentez, dar reiese ca ati ajuns la o oarecare disperare, dar dupa ce va clarificati, o sa treaca.
Ultima oară modificat Vin Ian 17, 2025 2:59 pm de către ciucam288, modificat 1 dată în total.

pascutac

#5 Mesaj de pascutac »

@moiseu Nu ai înțeles nimic din mail-urile de la SAGA. Comutarea bazei de date în regim client-server nu înseamnă că salvezi baza de date pe serverul cuiva ci stația ta de lucru devine server. Toate datele îți rămân local și vei lucra doar pe calculatorul tău!
Cițeste mail-ul de informare, urmărește tutorialele https://www.sagasoft.ro//tutoriale-video.php?id=-Xqb3We6694
Cei de la SAGA chiar au dat "mură în gură".

deacc700

#6 Mesaj de deacc700 »

Am intrebat eu pentru problema mea pe chat si au spus ca de la 01.01.2025 numai asa se ia legatura.Nu mai au numere de telefon.

iosiff

#7 Mesaj de iosiff »

Numai exista numere de telefon, asistenta se acorda prin email sau chat ( pe chat merge doar daca te loghezi pe sagasoft.ro ).
Eu am intrebat pe chat la ora 18:30 si am primit raspuns.

roncovf

#8 Mesaj de roncovf »

Bravo iosiff. Mai trebuie sa joci la loto, toate îți ies perfect!

iosiff

#9 Mesaj de iosiff »

Nu imi ies perfect, probabil mai era cine pe acolo cu treaba si intrebarea fiind simpla , mia raspuns.

iosiff

#10 Mesaj de iosiff »

roncovf scrie: Vin Ian 17, 2025 6:48 pm Bravo iosiff. Mai trebuie sa joci la loto, toate îți ies perfect!
Se pare ca nu am sanse la loto, ca acum jumatate de ora am intrebat ceva pe chat, am solicitat transfer la operator, si dupa vreo 10 min mi sa raspuns.

roncovf

#11 Mesaj de roncovf »

Eu inca nu am reușit

Închis