MARKET LINE - gestiune cantitativ valorica sau global valorica?

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
iliea521

MARKET LINE - gestiune cantitativ valorica sau global valorica?

#1 Mesaj de iliea521 »

Buna ziua tuturor!
Am dat de o problema, destul de complexa, si nu ii dau de capat de ceva timp! Am lucrat cu SAGA C global valoric de la inceput si am vrut sa imi schimb metoda de vanzare si evidenta in "frontdesk", dar m-am complicat! Am intrat pe cantitativ valoric si am facut o "ciorba" cu gestiunea! Sper sa pot sa o scot la capat cumva!

1. Se poate lucra in SAGA C global valoric si a vinde in "frontdesk" prin MarketLine?
2. Se poate lucra in SAGA C global valoric si vinde in "frontdesk" prin alt program? Sau exista alta procedura de a vine prin POS, cu imprimanta fiscala?

Multumesc!

ciucam288

Re: MARKET LINE - gestiune cantitativ valorica sau global valorica?

#2 Mesaj de ciucam288 »

Da. Sugestie: Pe pc-ul cu marketline, saga cu societatea legata la marketline, conta cantitativ. Alta baza, copie la prima societate, conta global. Eventual din alta parte link client catre a doua baza conta global sau metoda clasica de salvare restaurare. Sau marketline linkat direct la o baza pe alt pc (sau sagaweb) la contabil, cantitativ valoric si tot acolo la contabil copie societate dar global valoric. Variantele sunt nenumarate, in functie de posibilitatile tehnice si cunostintele de operare.

Scrie răspuns