Buna ziua. As avea nevoie de un sfat, precizez ca sunt la inceput de drum. Clientul meu merge lunar sau ocazional si isi plateste contributiile, tva-ul. Doamnele de la ANAF ii fac incasarea fara sa i fac eu foile de varsamant, le emit ele. Avand in vedere ca eu am preluat contabilitatea de 2 luni, nu sunt la zi cu platile lui. Pentru ca el isi mai lasa si platile restante, niciodata nu este o suma fixa lunara, se plateste si ce e "ramas" de platit. Eu primesc chitantele sau extrasele de cont din trezo. Imi e greu sa mi dau seama ce s-a platit din acele chitante, am incercat cu Fisa Rol insa nu mi e foarte clar. Oare ar fi o solutie usoara in situatia asta pentru viitor? In Fisa rol nu apare numarul chitantei la incasari, doar un I/2 , I/3 .
(Exemplu- Chitaanta nr.123 cu plata in contul unic de 7500 (deci CAS, CASS, Imp, cel mai probabil) si CAM 500) La CAM e clara treaba dar la restul ma gandeam ca poate aveti voi o solutie cum faceti cu clientii vostri.
"Distribuire" constributii salariale platite
Re: "Distribuire" constributii salariale platite
Nu te "impiedica" in numar chitanta! In fisa rol ai suma chitantei si data platii. Dai cautare (pe lupa, sus in dreapta, in PDF) dupa data operarii in fisa, coloana din stanga, in dreapta este data chitantei si Adobe te va duce, pe rand, prin toate capitolele. Suma acestora face totalul chitantei, pe taxe, contributii, impozite, ce doresti. Eu asa procedez si cand am popriri, pentru a stinge aceleasi debite sa si ANAF. Sper ca te ajuta.
Re: "Distribuire" constributii salariale platite
Am inteles, super, multumesc frumos. Chiar m -ati lamurit