Buna ziua!
Care ar fi modalitatea cea mai simpla de tinere a contabilitatii la o shaormerie?
Clientul face o data pe luna stocul la finalul lunii?
Ar fi mai usor sa fac un bon de consum la sfarsitul fiecare luni sau sa merg pe inventarul intermitent?
Va multumesc!
contabilitate shaormerie
Re: contabilitate shaormerie
Buna ziua
Si cum dai spre vanzare produsele finite la inceputul lunii , daca le produci la sfarsitul luni .
Si nici la inceputul lunii nu le poti produce pe toate , deoarece la Shaormerie nu ai stoc permanent de produse finite.
Si cum dai spre vanzare produsele finite la inceputul lunii , daca le produci la sfarsitul luni .
Si nici la inceputul lunii nu le poti produce pe toate , deoarece la Shaormerie nu ai stoc permanent de produse finite.
Re: contabilitate shaormerie
Asa este.La inventarul permanent.
La inventarul intermitent se poate face inventarul la sfarsitul perioadei si incarcate stocurile.
La inventarul intermitent se poate face inventarul la sfarsitul perioadei si incarcate stocurile.