dupa ce am completat la salariati mod de plata card la unii , iar la altii numerar , dupa intocmirea statului de plata unde pot vedea care are restul de plata pe card si care pe numerar si eventual total card si total numerar
multumesc
salarii card
-
Re: salarii card
In "State salarii" in colt dreapta superior aveti un buton "Card" unde apar borderourile, grupate pe IBAN-uri, salariati si salarii nete.
în statul de plata nu apara distincte ci doar rest de plată. ca să știi cât platești numerar, scazi borderoul de card din restul de plată... era mai ușor dacă în statul de plată se evidenția plata prin card... și numerar separat..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
buna seara ,as avea o mare rugaminte daca ma poate cineva lamuri in legatura cu urmatoarea problema
saga are posibilitatea conducerii evidentei contabile si a inchiderii petru o alta perioada contabila diferita de anul caledaristic si o alta perioada fiscala diferita de anul calendaristic ?
daca da cum ?
saga are posibilitatea conducerii evidentei contabile si a inchiderii petru o alta perioada contabila diferita de anul caledaristic si o alta perioada fiscala diferita de anul calendaristic ?
daca da cum ?
Nu există suport pentru așa ceva în program.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.