eroare dupa update la saga ps
eroare dupa update la saga ps
apare cand se acceseaza state salarii
- Fişiere ataşate
-
- 250211.GIF (5.57 KiB) Vizualizat de 1259 ori
Re: eroare dupa update la saga ps
scrieti mail la Saga si trimiteti arhiva cu eroarea.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
reactualizati din menu cu actualizare automata
A mers cu actualizarea automata. Anterior am facut cu kitul complet, citisem ca asa ar fi mai bine. Acum nu mai stiu cum este mai bine...
Cand faceti cu kitul complet... stergeti free.txt (dar lasati u.txt si uu.txt) pentru ca nu face verificarea licentei si automat si actualizarea bazelor.
Saga a devenit ceva complex care depinde exclusiv de internet, "mai bine" este in functie de fiecare situatie si mediu de lucru (ce fel de windows, ce librarii de resurse si servicii sunt instalate, samd.)
Saga a devenit ceva complex care depinde exclusiv de internet, "mai bine" este in functie de fiecare situatie si mediu de lucru (ce fel de windows, ce librarii de resurse si servicii sunt instalate, samd.)
Ultima oară modificat Mar Feb 11, 2025 11:31 am de către ciucam288, modificat de 2 ori în total.
Am facut cu kit complet, am sters free.txt, u.txt şi uu.txt, şi apoi am intrat in program...
Re: eroare conectare Saga Web
Buna ziua, nu reusesc sa ma conectez la Saga Web, imi da eroare de conectare, este o problema de la Saga ?
Nu !
Este de la dvs. Cum folositi sagaweb? (din browser sau din aplicatie desktop?)
Ce eroare?
Este de la dvs. Cum folositi sagaweb? (din browser sau din aplicatie desktop?)
Ce eroare?
Le folosesc pe amandoua, nu merge nici o conectare prin web ....imi scrie :"A aparut o eroare. Reincercati mai tarziu." cat de tarziu sa mai incerc ? de la 8 dim. incerc sa ma conectez si este ora 13... nu mi se pare normal sa nu putem lucra si sa nu putem lua legatura telefonica cu cineva.... e-mailuri am trimis deja 2... are cineva un nr de la Tehnic ?
E posibil sa fie o problema specifica bazei dvs de date. Nu cu portalul web.sagasoft.ro
Folositi asistentul virtual (https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180) si cereti lamuriri si un operator.
Folositi asistentul virtual (https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180) si cereti lamuriri si un operator.