Corectitudine articole contabile
Corectitudine articole contabile
Am facut o verificare date. La ,,corectitudine articole contabile,, am primit mesajul ,,articol neechilibrat,, si imi pune si o cifra. Oare ce ar putea insemna?
-
Re: Corectitudine articole contabile
Provine de la articol contabil compus. Salvati liniile cu mesajul primit.
Sugestie: Introduceți în dreptul primei linii a articolului contabil compus valoarea zero și completați suma pentru conturile aflate sub semnul "%". Ulterior, repoziționați-vă pe prima linie și apăsați butonul "Egalizare" pentru însumarea valorilor aferente conturilor corespondente.
Sugestie: Introduceți în dreptul primei linii a articolului contabil compus valoarea zero și completați suma pentru conturile aflate sub semnul "%". Ulterior, repoziționați-vă pe prima linie și apăsați butonul "Egalizare" pentru însumarea valorilor aferente conturilor corespondente.
Multumesc!
Buna ziua,
Am primit si eu acest mesaj dar nu imi dau seama unde gasesc articolul ca sa il pot corecta
Articol posibil cu erori:
Nr. 9089868 din 07.02.2024 suma 1112.88
Articol neechilibrat:
Nr. 89 din 31.01.2025 suma 225832.00
Am primit si eu acest mesaj dar nu imi dau seama unde gasesc articolul ca sa il pot corecta
Articol posibil cu erori:
Nr. 9089868 din 07.02.2024 suma 1112.88
Articol neechilibrat:
Nr. 89 din 31.01.2025 suma 225832.00
- balazse246
Si ai verificat datele din mesajul de eroare?
Nu stiu unde sa il verific, in "fise articole" nu apare acest cod de articol
mergi pe intrari cauta documentul cu numarul acela din data aceea.. devalideza-l.
apoi validezi. mergi la intretinere BD, dai verificare... de sus pana jos..
ar trebui sa fie bine.
apoi validezi. mergi la intretinere BD, dai verificare... de sus pana jos..
ar trebui sa fie bine.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”