TAXA PE STALP
TAXA PE STALP
Buna ziua! A depus cineva formularul 700 pentru inregistrare taxa pe stalp ?
Re: TAXA PE STALP
Am si eu o dilema referitoare la aceasta taxa pe stalp : se zice ca s-a redus de la 1.5% la 1%, se zice ca s-a amanat in primele 3 luni din acest an pana apar norme de aplicare, etc....
Am si eu o hala metalica deschisa unde se depoziteaza utilajele firmei (e mai mult un sopron, dar pe factura de la furnizor scrie hala metalica) cod clasa 1.5.1 si chiar nu stiu daca face parte din constructiile speciale, trebuie sau nu sa ma inregistrez in vectorul fiscal cu taxa pe stalp, daca trebuie sa platesc sau nu, cat % trebuie platit...
Deocamdata sed si cuget...
Am si eu o hala metalica deschisa unde se depoziteaza utilajele firmei (e mai mult un sopron, dar pe factura de la furnizor scrie hala metalica) cod clasa 1.5.1 si chiar nu stiu daca face parte din constructiile speciale, trebuie sau nu sa ma inregistrez in vectorul fiscal cu taxa pe stalp, daca trebuie sa platesc sau nu, cat % trebuie platit...
Deocamdata sed si cuget...
Aceea e clădire normală ce se declară la impozite și taxe locale. Nu este clădire specială.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Administratorul a fost la primarie cand a achizitionat-o si nu i-au inregistrat-o pentru plata impozit : au zis ca nu se incadreaza la cladiri, ca e mai mult un sopron.
Atunci nici taxă pe stâlp nu datorează în opinia mea. Eu zic că mai degrabă se încadrează la construcții.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc mult Cristi.