contact asistenta
contact asistenta
Buna ziua! am si eu nevoie de un numar de contact pentru echipa de suport tehnic al aplicatiei saga, la numerele oferite pe google nu ii pot contacta si intampin probleme cu aplicatia.
Re: contact asistenta
inainte de a scrie.. mai cauta si pe forum sa nu repetam acelasi lucru de 100 de ori.
nu mai exista telefon. intra la saga... se deschide asistentul... on line.. scii ce iti cere si apoi scrii povestea care te doare.
sau mai usor.. scrie mail la ei direct si vezi ce raspund.
nu mai exista telefon. intra la saga... se deschide asistentul... on line.. scii ce iti cere si apoi scrii povestea care te doare.
sau mai usor.. scrie mail la ei direct si vezi ce raspund.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- balazse246
Pentru paund895
Poti contacta si distribuitorii programului, vezi lista de aici:
https://www.sagasoft.ro//distributie.php
Poti contacta si distribuitorii programului, vezi lista de aici:
https://www.sagasoft.ro//distributie.php
-
Mi-a expirat licenta in 13.022025. din gresala am actualizat versiunea 585 din data de 15.02.2025.Nu mai am nimic in SAGA. Va rog frumos sa ma ajutati.am nevoie de datele la 31.12.2024
-
Intrati si va logati pe site, sa vedeti cum este cu reinnoirea licentei! Cred ca aveti deja acolo factura proforma!
Sper ca ati facut o copie de siguranta inainte de actualizarea versiunii 585, asa cum ne scrie de fiecare data SAGA cand primim mailuri cu versiuni noi.
Apelati cu incredere pentru problema dvs. la Asistent Virtual:
https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
sau mail: [email protected]
Sper ca ati facut o copie de siguranta inainte de actualizarea versiunii 585, asa cum ne scrie de fiecare data SAGA cand primim mailuri cu versiuni noi.
Apelati cu incredere pentru problema dvs. la Asistent Virtual:
https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
sau mail: [email protected]
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
as dori sa imi afiseze zecimalele .ex 1250.50 imi scrie 1250.00
unde te referi?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
VREAU SA MA AJUTE CINEVA CU IMPORT DATE IN PDF 112 - GENEREZ 112 SE DESCHIDE PDF SMART DAU TRUST THIS SI NU SE DESCARCA NIMIC IN DECLARATIE
Azi a iesit actualizare la adobe si poate ca s-au resetat setarile?
Deschideti adobe reader, apasati Ctrl+K (Preferences) si configurati ca in imaginea asta:
Deschideti adobe reader, apasati Ctrl+K (Preferences) si configurati ca in imaginea asta:
- Fişiere ataşate
-
- adbsec.jpg (113.04 KiB) Vizualizat de 3161 ori
Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum pot sa fac dovada calcului din program / raport de calcul a taxei cf legi 448 / 2006 art 78 etc pt handicapati in functie de nr mediu de angajati . Am un control de la anaf si imi cere sa fac dovada calcului pentru o perioada determinata. Va multumesc pt suport
Să-ți facă controlul dovada că ce e calculat este greșit.
-
Buna ziua.
Am incercat actualizarea si nu pot
Primesc mesajul "autentificare nereusita".
Cu stima.
Am incercat actualizarea si nu pot
Primesc mesajul "autentificare nereusita".
Cu stima.
- balazse246
Unde apare acest mesaj, in program, pe site, unde?
-
Buna ziua ! La depunerea D112 imi da o eroare : ASIGURAT 52: * EROARE - D (1): D_4 completat si D_3 necompletat (S93)!
Mentionez ca am sters si introdus de mai multe ori C.M.......este initial, dar il vede cred ca si un C.M ~in continuare~
Mentionez ca am sters si introdus de mai multe ori C.M.......este initial, dar il vede cred ca si un C.M ~in continuare~

Daca e initial ii scrii seria si numarul doar o data, tu ai mai scris inca o data numarul lui in celula urmatoare de pe acelas rand ca si cand ar fi in continuare - de aceea iti cere sa completezi si D3 adica seria. Nu il introduci corect.