vizualizare in adobe reader al fisierului atasat cand nu se poate valida o declaratie
-
vizualizare in adobe reader al fisierului atasat cand nu se poate valida o declaratie
Buna ziua! Cand vreau sa validez o declaratie fiscala (112,300,394 etc) si primesc mesajul "Documentul nu este valid! Verificati fisierul de erori atasat" unde si cum pot vizualiza acel fisier? La versiunea veche de adobe reader era f usor de vizualizat.Dar la versiunea actuala nu gasesc cum pot vizualiza acel fiser de erori.
Re: vizualizare in adobe reader al fisierului atasat cand nu se poate valida o declaratie
Vezi la adobe să fie ca in imaginea de mai jos bifat!

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Re: vizualizare in adobe reader al fisierului atasat cand nu se poate valida o declaratie

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
multumesc mult, mi-a fost de folos informatia