e-factura
e-factura
Buna ziua,se poate face o legatura intre un pc in care se tine evidenta contabila ,dar fara drept de semnatura electronica,si alt pc de unde se fac ,semneaza si depun declaratiile,in ideea ca pe acest al 2-lea pc sa functioneze e-factura?Mentionez ca exista licenta saga pe fiecare comp.Multumesc !
- balazse246
Re: e-factura
Daca pe un calculator generezi codul pentru e-factura, atunci acel cod se poate introduce pe alt calculator si utilizat pentru e-factura.
Acum poate ar trebui sa verificati daca nu cumva ar merita sa folositi aceeasi baza de date in acelasi timp.
Acum poate ar trebui sa verificati daca nu cumva ar merita sa folositi aceeasi baza de date in acelasi timp.
Buna ziua , intampin urmatoarea situatie , in luna ianuarie am depasit plafonul pentru a deveni platitor de tva , am factut cererea si am obtinut cod tva incepand cu luna martie , totusi , desi e in setari bifat ca neplatitor , programul mi-a incarcat din e-factura toate facturile de la februarie si nu sunt putine , aproape 200 , valorile facturilor cu tva-ul evidentiat separat , acum incarcate trebuie sa i-au factura cu factura , pozitie cu pozitie in fiecare factura sa introduc valoarea tva-ului in valoarea totala a facturii sau exista o solutie ca sa pot importa inca o data facturile din e-factura cu tva-ul inclus in valoare totala factura?
- balazse246
Aici este problema daca nu ai utilizat butonul "D700, impozit si TVA..." de la "administrare" -> "configurare societati".
Stergi facturile in cauza, mergi la e-factura si le importi din nou.
Inainte de a te apuca de treaba, fa o salvare de baza de date.
Stergi facturile in cauza, mergi la e-factura si le importi din nou.
Inainte de a te apuca de treaba, fa o salvare de baza de date.
Buna ziua
Am si eu o nelamurire: am cumparat cateva produse pt uz personal dar din gresala am dat datele de facturare pt. persoana juridica.
Factura a fost emisa si incarcata in e-factura.
Cum procedez in aceasta situatie?
Am si eu o nelamurire: am cumparat cateva produse pt uz personal dar din gresala am dat datele de facturare pt. persoana juridica.
Factura a fost emisa si incarcata in e-factura.
Cum procedez in aceasta situatie?
Buna ziua. Intimpin urmatoarea problema. Dupa udate efectuat pe varianta Saga C 3.0.587 facturile cu valoare 0 nu se mai incarca in e-factura. Pe factura am marfa si storno avans, valoarea facturii fiind 0.
Nu fac eu ceva bine ?
Nu fac eu ceva bine ?
- balazse246
Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga.