facturi primite prin e-factura
facturi primite prin e-factura
Buna ziua, am si eu o intrebare primim facturi in saga prin e factura, o intrebare am .cum pot descarca pdf ul facturilor primite, vreau sa printez facturile primite prin e factura, in format pdf.
Multumesc
Multumesc
Re: facturi primite prin e-factura
Ai buton de tiparire pdf chiar acolo.
Multumesc pentru raspuns, dar cand dau pe acel pdf imi apare aceasta eroare, in attach, stie cineva care ar fi problema?
Acel buton este de deschidere PDF. Nu de tipărire. Acel buton, pur și simplu, deschide un pdf. Iar acel pdf vine descărcat din SPV de la ANAF. Dacă procedura de generare a ANAF pentru acel pdf este bușită, atunci se descarcă un pdf bușit că așa este el în SPV. Acel pdf nu este generat de către SAGA. Este doar descărcat de către SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua
Am uitat sa tiparesc e-factura primita, am preluat-o si inregistrat-o.
Cum pot face sa o tiparesc?
Nu-mi mai apare in e-factura intrari
Nu gasesc decat niste xml-uri prin foldere
Am uitat sa tiparesc e-factura primita, am preluat-o si inregistrat-o.
Cum pot face sa o tiparesc?
Nu-mi mai apare in e-factura intrari
Nu gasesc decat niste xml-uri prin foldere
Cutati xml-ul cu numarul facturii si il transformati in pdf. Anaf are link pt. asa ceva: https://www.anaf.ro/uploadxml/
-
Daca nu va descurcati cu lincul transmis de CIUCAM,intrati pe spv anaf,va logati la efactura,certificat,cod fiscal ,60 zile si o regasiti acolo:si pdf si xml .
Multumesc mult!
A functionat cu linkul ANAF
Multumesc mult!
Buna ziua! Am si eu o problema cu descarcarea de e factura, imi da o eroare....mu stiu cum sa ma conectez la e factura cu programul saga avand certificat semnat in cloud. Aveti cumva ideea cum as putea sa ma conectez la e factura? Multumesc frumos
Ultima oară modificat Joi Mar 13, 2025 1:07 pm de către borzead, modificat 1 dată în total.
Accesați ecranul e-factura din programul SAGA. Dacă vă dă eroare puteți reseta codul SPV.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.