Bilant ONG
-
Bilant ONG
Aveti idee de ce nu mi se actualizează bilanțul la un ONG? Nu apare absolut nici o informație in bilanț deși lunile sunt închise corect.
-
Re: Bilant ONG
La nici un ONG Nu apare absolut nici o informație in bilanț depus la ANAF in SPV deși toate Formularele sunt validate inclusiv DTS-ul . Recepita = Nu exista erosi de validare.
Va multumesc daca ajutati.
Va multumesc daca ajutati.
- balazse246
Pentru pietruseli
Cum adica nu se actualzeaza? Ce mesaj de eroare apare? Ai actualizat programul (chiar daca ai ultima versiune)?
Pentru gyorfii416
Cum adica nu apare nimic? De unde consideri ca in fisierul depus la ANAF nu apar date?
PS. Ajunge daca postezi o problema o singura data si nu de trei ori.
Cum adica nu se actualzeaza? Ce mesaj de eroare apare? Ai actualizat programul (chiar daca ai ultima versiune)?
Pentru gyorfii416
Cum adica nu apare nimic? De unde consideri ca in fisierul depus la ANAF nu apar date?
PS. Ajunge daca postezi o problema o singura data si nu de trei ori.

-
Cei de la anaf au sesizat ca un singur rind apare ,cu coddul fiscal si denumire ,fara date.
- balazse246
Dar daca sunt fara date, cum ai reusit sa primesti o recipisa fara erori? Nu i-ai inrtebat (poate ii o eroare la ei)?
-
Buna.Situatia la Bilant ONG persista.NIci o schimbare.Cum sa incerc depunerea bilanturile pentru 2024.