D406 - mesaj ANAF in prelucrare
-
D406 - mesaj ANAF in prelucrare
Buna seara, am si eu o intrebare : am generat declaratia D406, sa deschis duk integrator, am validat si semnat declaratia. Sa generat un formular PDF inf-semnat, Am incarcat in eguvernare PDF inf-semnat in data de 28.02.2025 ora 18,30 ,am primit index si pana in prezent 01.03.2025 ora 20,35 nu am primit inca stare documet valid - inca apare in prelucrare (pentru doua societati). Este prima raportare pe care am facut-o si nu stiu daca am procedat corect, care este motivul pentru care nu sau validat inca declaratiile?, am facut pasii corecti sau nu (am cautat un tutorial pentru depunere d406 saga complet dar nu am gasit). Nu stiu daca am procedat corect si poate ca este o problema si din cauza aceasta nu au fost validate declaratiile (am patit odata acelasi lucru cu un bilant, am primit index de incarcare dar nu a am primit validarea, am redepus bilantul dupa cinci zile (acelasi) si am primit validare imediat). Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca am urmat pasii corect, sa redepun din nou declaratiile? dau trebuia sa depun FISIERUL xml?
Re: D406 - mesaj ANAF in prelucrare
Așteptați recipisa.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna seara! Am trimis D406 la ANAF acum 10 ore si nu am primit recipisa. Am primit index. Apare in prelucrare. Este normal? Aceasta este prima declaratie de acest fel.
Da.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”