Actualizare program- erori

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
petrescum244

Actualizare program- erori

#1 Mesaj de petrescum244 »

Buna ziua, stimati colegi!
Am o mare rugaminte la voi, cei care sariti in ajutor intotdeauna!!
Din mare neatentie si prostie nu am facut salvare de date inainte de a face actualizarea programului cu versiune noua,desi programul ma atentioneaza.
Fapta este comisa, si nu stiu cum sa procedez., ca am constatat ca dupa descarcarea versiunii Saga C 3.0.590, mi-a dat peste cap, situatia furnizorilor, restul fiind ok !
Totul se petrece la furnizori, restul conturilor fiind bune. In balanta imi arata soldul bun, iar in situatie furnizori imi apare un furnizor din 2015, ca fiind neachitat, desi este achitat de atunci, si automat soldul marit exact cu aceasta suma. Daca ma duc la intrari pe poz.lui, nu mi apare neachitat, dar in fisa furnizori, da.
E singura eroare ce mi apare.
Sunt speriata, cum sa procedez,?, imi asum ca nu am dat importanta la salv.in alte locatii, dar de obicei imi facea altcineva actualizarea progr., si acum de ceva timp am facut o singura, nestiind ca nu se salveaza automat si in alt undeva.(nu incerc sa ma justific).
Ati mai patit si dintre voi asa ceva, cum ati procedat? Dati mi care puteti cateva solutii. Cred ca la Saga, nu pot trimite, atat timp cat nu am salvat baza de date,inainte nu????

balazse246

Re: Actualizare program- erori

#2 Mesaj de balazse246 »

Nu trebuie sa te sperii, mergi la "situatie furnizori" si refaci asocierea platii cu factura.
Daca cumva nu merge din prima, anuleaza asocierea facturii si incearca ca atare.
Inainte de a te apuca, fa o salvare de baza de date, ca daca va fi cazul sa poti sa revii.

Scrie răspuns