eroare conectare
eroare conectare
Buna ziua,
Nu pot accesa e-Facturi, imi da eroare:" Ole exception error:Exception code c0000005,ole object may be corrupt 1440" si nu mai pot nici iesi din program,trebuie sa inchid fortat! Am facut din nou actualizare dar am aceeasi eroare.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc!
Nu pot accesa e-Facturi, imi da eroare:" Ole exception error:Exception code c0000005,ole object may be corrupt 1440" si nu mai pot nici iesi din program,trebuie sa inchid fortat! Am facut din nou actualizare dar am aceeasi eroare.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc!
Re: eroare conectare
Trimiteți eroarea pe mail, cu captură de ecran de preferat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
aceeasi problema !
am trimis baza de date sa o verifice, dupa 6 zile au zis ca nu are nimic, ca poate fi de la memoria calculatorului... e un laptop DELL, i3 11th - 3ghz, RAM 8 gb...
problema persista doar cand accesez E-factura!
are cineva vreo idee, care e cauza ?
am trimis baza de date sa o verifice, dupa 6 zile au zis ca nu are nimic, ca poate fi de la memoria calculatorului... e un laptop DELL, i3 11th - 3ghz, RAM 8 gb...
problema persista doar cand accesez E-factura!
are cineva vreo idee, care e cauza ?
programul este blocat sa ruleze cu drepturi depline (windows antivirus etc) de aici eroarea Exception code c0000005
-
imi cer scuze, nu inteleg... cum adica e facut sa ruleze cu drepturi depline ?
ce trebuie facut sa nu mai apara ? ... nu mai pot iesi din program, decat cu End Task din Task Manager
multumesc.
ce trebuie facut sa nu mai apara ? ... nu mai pot iesi din program, decat cu End Task din Task Manager
multumesc.
Eu de aproape 1 luna ma confrunt cu aceasta problema
Am trimis baza de date la Saga,mi-au spus ca eroarea indica o problema de alocare a memoriei RAM,pe care ar trebui sa o schimb,am schimbat-o dar nu este de acolo.
Am incercat pe chat sa vb.cu un operator dar nu a intrat nimeni,am pierdut doar timpul asteptand.
Problema este in prg.SAGA
Daca resusiti,va rog sa-mi spuneti si mie cum ati rezolvat!
Am trimis baza de date la Saga,mi-au spus ca eroarea indica o problema de alocare a memoriei RAM,pe care ar trebui sa o schimb,am schimbat-o dar nu este de acolo.
Am incercat pe chat sa vb.cu un operator dar nu a intrat nimeni,am pierdut doar timpul asteptand.
@stane706: Cred ca ar trebui facut un upgrade: inlocuiti laptopul, PC-ul !
PC-ul e aproape nou,am Windows 11 cu licenta,nu e aici problema,problema e in Saga,
Trebuei reinstalat sistemul de operare(e problema la ceva) .. apoi Saga.. repus..
Eroarea "OLE exception error: Exception code c0000005, OLE object may be corrupt 1440" în e-Facturi (Saga) apare de obicei din cauza unor probleme legate de:
Corupția fișierelor temporare / cache
Probleme cu componentele OLE (Object Linking and Embedding)
Conflict cu alte programe sau antivirus
Instalare incompletă a actualizărilor Saga
Eroarea "OLE exception error: Exception code c0000005, OLE object may be corrupt 1440" în e-Facturi (Saga) apare de obicei din cauza unor probleme legate de:
Corupția fișierelor temporare / cache
Probleme cu componentele OLE (Object Linking and Embedding)
Conflict cu alte programe sau antivirus
Instalare incompletă a actualizărilor Saga
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna ziua,
aceeasi eroare cu un program mutat pe alt calculator. programul a functionat corect 2 saptamani iar azi nu ma mai lasa sa intru in e-Factura.
A aparut vreo solutie? Am 590 instalat.
aceeasi eroare cu un program mutat pe alt calculator. programul a functionat corect 2 saptamani iar azi nu ma mai lasa sa intru in e-Factura.
A aparut vreo solutie? Am 590 instalat.
Ultima oară modificat Lun Mai 19, 2025 12:29 pm de către todereanc, modificat 1 dată în total.
- balazse246
Pe calculatorul mutat, ai licenta activa pentru programul Saga?
Da, totul era conform.balazse246 scrie: ↑Lun Mai 19, 2025 12:22 pm Pe calculatorul mutat, ai licenta activa pentru programul Saga?
Intre timp am reinstalat 590 peste 590(m-a lasat) si am putut intra in eFactura si sa transmit niste facturi.
Mai astept 2-3 zile si va tin la curent.
Solutie de update n-a functionat.
-
la fel, trimis baza de date la SAGA, au raspuns intr-o saptamana la insistentele mele... acelasi raspuns, posibile probleme cu memoria calculatorului... am 8g RAM pe laptop!stane706 scrie: ↑Lun Mai 12, 2025 5:40 pm Eu de aproape 1 luna ma confrunt cu aceasta problema
cred ca problema e la softul saga... contactul cu ei de toata jena, chiar nu pot angaja cativa operatori sa dea cateva detalii sau o adresa de email direct serviciul tehnic, cum era inainte ?... orice minune tine trei zile, aici a tinut cativa ani!
de o luna aceiasi problema...