schinmbare harddisk
schinmbare harddisk
Buna ziua. sper sa nu postez gresit, e prima data cand scriu pe forum. am schimbat hdd cu un ssd, am avut pe hdd vechi saga, doar ca de vreo 3 ani nu am mai facut actualizari, deoarece nu am mai folosit firma, doar am depus bilanturile. dupa schimbarea hdd-ului, nu mai reusesc sa deschid saga, versiunea veche. imi zice mereu ca am nevoie de codurile de activare. nu as mai face actualizare, deoarece doresc sa inchid firma. am nevoie de acces la baza de date pt balanta, in vederea depunerii bilantului pe 2024. ulterior voi demara procedurile de inchidere. ma puteti ajuta cumva, va rog? multumesc anticipat
Re: schinmbare harddisk
Daca aveti un saga vechi 2024 sau mai vechi, creeati un fisier text nou denumit free.txt in folderul saga. Reincercati.
in care folder saga?versiunea la zi?sau copiez pe hardul nou versiunea salvata pe stick, de pe hdd vechi si acolo sa creez?
multumesc mult pt ajutor. am copiat pe ssd versiunea veche, de pe hdd, am creat acel fisier free.txt si acum merge. am acces la baza de date. va multumesc mult. pacat ca cei de la suport tehnic nu sunt asa de treaba. mi-au recomandat sa cumpar licenta pt a avea acces la vechea baza de date
. o zi faina sa aveti
Echipa saga este foarte depasita numeric de situatiile tehnice si comerciale pe care le-au generat. Momentan e aglomerat.