Buna ziua
Cand dau verificare date, la sectiunea "verificare plan de conturi", mi se deschide o fereastra cu conturi incorecte si mesajul urmator: S-au identificat 13 conturi care nu exista in planul de conturi reglementat pentru societati comerciale. Doriti sa le eliminam? (operatiune ireversibila) Si am 2 optiuni , DA si NU.
Ce trebuie sa aleg? Ma puteti ajuta va rog frumos? Multumesc anticipat!
VERIFICARE DATE
Re: VERIFICARE DATE
DA sau NU
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
- balazse246
Pentru floreae822
Ca si prim pas faci o salvare de baza de date.
In mod normal alegi "Da", iar daca apare mesajul ca exista deja inregistrari pe acel cont, atunci ca un pas urmator este sa transferi miscarile pe contul corect.
Ca si prim pas faci o salvare de baza de date.
In mod normal alegi "Da", iar daca apare mesajul ca exista deja inregistrari pe acel cont, atunci ca un pas urmator este sa transferi miscarile pe contul corect.
-
Va rog cine stie sa imi spuna si mie, daca verificarea de date la o firma se face in toata baza ei de date? Sau doar cea din intervalul afisat in partea de sus?
Multumesc!
Multumesc!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
In toata baza de date. Opțiunea de meniu numită “Interval” apare numai la comutarea în sistemul client-server și permite doar setarea intervalului de operare a datelor pentru articole contabile, intrări, ieșiri, bonuri de consum, producție, transferuri, dare în folosință obiecte de inventar și dezmembrări. În aceste ecrane se vor afișa numai înregistrările, filtrare, ce sunt cuprinse în intervalul de operare.
-
Multumesc frumos!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!