A aparut proiectul sau ordonanta privind raportările contabile semestriale 2025?
Vad ca deocamdata pe declaratii Anaf nu apare nimic. Stiti ceva despre asta ?
raportari semestriale 2025
-
Re: raportari semestriale 2025
Ce dragut!
Eu sunt disperat ca nu stiu cum sa fac sa termin de inchis luna IUNIE 2025 si sa depun maldarul de declaratii
Nu stiu cum sa imi fac mai repede contul la REGES ONLINE
Nu stiu cum sa raspund la pomelnicul trimis e ANAF prin care mi se solicita din 2020 pana in 2024 informatii despre cheltuielile inregistrate cu avocatii, cu marketingul daca am mai fost in cardasie cu vreun afiliat si sa le trimit in format PDF si XLS acel moft care o sa imi manance cel putin cateva zile.
Nu stiu cand voi avea timp sa mai schimb si codul CAEN
Multe nu stiu
Un singur lucru mi-a scapat: formularele de bilant la iunie 2025.
Ce dragut!
Aveti rabdare, cum vor aparea, a doua zi vor fi implementate in SAGA (asa cum se intampla de fiecare data) si le vom avea in timp util.
Nu stiu de ce SAGA nu stie sa faca si cele de mai sus. Ce-or face oamenii aceia acolo toata ziua?!

Eu sunt disperat ca nu stiu cum sa fac sa termin de inchis luna IUNIE 2025 si sa depun maldarul de declaratii
Nu stiu cum sa imi fac mai repede contul la REGES ONLINE
Nu stiu cum sa raspund la pomelnicul trimis e ANAF prin care mi se solicita din 2020 pana in 2024 informatii despre cheltuielile inregistrate cu avocatii, cu marketingul daca am mai fost in cardasie cu vreun afiliat si sa le trimit in format PDF si XLS acel moft care o sa imi manance cel putin cateva zile.
Nu stiu cand voi avea timp sa mai schimb si codul CAEN
Multe nu stiu
Un singur lucru mi-a scapat: formularele de bilant la iunie 2025.
Ce dragut!
Aveti rabdare, cum vor aparea, a doua zi vor fi implementate in SAGA (asa cum se intampla de fiecare data) si le vom avea in timp util.
Nu stiu de ce SAGA nu stie sa faca si cele de mai sus. Ce-or face oamenii aceia acolo toata ziua?!

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Re: raportari semestriale 2025

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”