fuctioneaza server anaf
fuctioneaza server anaf
Buna seara
A depus cineva d406 in seara asta?functioneaza anaf,a mine sta in prelucrare de 1 ora
multumesc
A depus cineva d406 in seara asta?functioneaza anaf,a mine sta in prelucrare de 1 ora
multumesc
Re: fuctioneaza server anaf
ps: aveti dreptate... intarziere mare... la mine apare acum peste 40 de minutebalazse246 scrie: ↑Joi Apr 17, 2025 8:10 pmSunt cazuri in care serverele ANAF nu functioneaza.Incearca aici detalii despre starea serverelor (si incearca atunci cand functioneaza normal):
https://www.tdec.ro/stare/
Am reusit mersi
Bună ziua!
Am depuse doua D406 de ieri, 29.07.25, orele 17, au ID și sunt tot în prelucrare. Văd pe Tdec o întârziere la prelucrare declarații de 5 ore, ale mele sunt depuse de aproape 18 ore. Nu am mai întâmpinat o așa situație. Nu sunt la prima depunere de D406 și am intrat în panică, nu știu ce să fac. Mai aștept? Actualizez și redepun? Vă rog!
Am depuse doua D406 de ieri, 29.07.25, orele 17, au ID și sunt tot în prelucrare. Văd pe Tdec o întârziere la prelucrare declarații de 5 ore, ale mele sunt depuse de aproape 18 ore. Nu am mai întâmpinat o așa situație. Nu sunt la prima depunere de D406 și am intrat în panică, nu știu ce să fac. Mai aștept? Actualizez și redepun? Vă rog!
Ați rezolvat?urianm scrie: ↑Mie Iul 30, 2025 11:00 am Bună ziua!
Și eu sunt în aceeași situație.
Buna ziua
Din nou sunt in aceeasi situatie am depus de ieri d406 si tot in prelucrare 20 ore
Asteptam confirnare primire ca sa mai transmit si pe alte luni
Dar astazi le transmit pe toate si poate sa stea cat o vrea in mentenanta
Din nou sunt in aceeasi situatie am depus de ieri d406 si tot in prelucrare 20 ore
Asteptam confirnare primire ca sa mai transmit si pe alte luni
Dar astazi le transmit pe toate si poate sa stea cat o vrea in mentenanta
Buna ziua,
Eu am depus ieri doua declaratii D406 pentru lunile febr. si mart.2025 (febr. si am asteptat recipisa apoi mart. si am asteptat recipisa).
La febr a durat 3 ore, la mart. 5 ore.
Aseara nu am mai avut rabdare si am depus pentru apr., mai si iunie cu gandul ca se rezolva mai repede noaptea.
Nu am primit nici un raspuns, sunt in prelucrare.
Este prima data cand depun din SAGA. Oare trebuia sa depun doar luna aprilie si sa astept?
Multumesc!
Eu am depus ieri doua declaratii D406 pentru lunile febr. si mart.2025 (febr. si am asteptat recipisa apoi mart. si am asteptat recipisa).
La febr a durat 3 ore, la mart. 5 ore.
Aseara nu am mai avut rabdare si am depus pentru apr., mai si iunie cu gandul ca se rezolva mai repede noaptea.
Nu am primit nici un raspuns, sunt in prelucrare.
Este prima data cand depun din SAGA. Oare trebuia sa depun doar luna aprilie si sa astept?
Multumesc!
Incă nu am recipisele.gamatelp scrie: ↑Mie Iul 30, 2025 11:29 amAți rezolvat?urianm scrie: ↑Mie Iul 30, 2025 11:00 am Bună ziua!
Este cineva care a depus astăzi d406 și a obținut recipisa?
Eu am depus la 8 si nu am primit inca.
Nu am primit nici eu inca , e tot in prelucrare de aproape 20 ore.
Buna
Am sunat la Anaf nu a raspuns nimeni
Am vrut sa intreb daca sunt in mentenanta,sat fara caini
A primit cineva recipisa ieri azi?
multumesc!
Am sunat la Anaf nu a raspuns nimeni
Am vrut sa intreb daca sunt in mentenanta,sat fara caini
A primit cineva recipisa ieri azi?
multumesc!
-
dobrescug876
Si eu am depus D406 azi dimineata la ora 10 si a ramas in stadiul de "in prelucrare". Deci dupa 5 ore nu am recipisa si de aia am intrat aici si m-am linistit vazand ca asa e pentru toata lumea, ca nu am facut eu vreo prostie. 
-
aurel211252
Cred ca serverul ANAF este in mentenanta...Am depus D 406 pe la ora 10.00 si tot "in prelucrare"...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
După aproape 24 de ore de la depunere, încă nu am recipisele.urianm scrie: ↑Mie Iul 30, 2025 12:35 pmIncă nu am recipisele.gamatelp scrie: ↑Mie Iul 30, 2025 11:29 amAți rezolvat?urianm scrie: ↑Mie Iul 30, 2025 11:00 am Bună ziua!