fuctioneaza server anaf
Re: fuctioneaza server anaf
Am depus ieri, după 25 de ore încă nu am primit recipisele.
Dacă sunt erori de validare, când mai avem timp să le depunem din nou ??
Am primit recipisa acum (dupa aproape 26 de ore).
Deci se primesc, dar dureaza mai mult de o zi..
Dacă sunt erori de validare, când mai avem timp să le depunem din nou ??
Am primit recipisa acum (dupa aproape 26 de ore).
Deci se primesc, dar dureaza mai mult de o zi..
Da, si eu am primit in sfarsit recipisa pentru prima declaratie d406 depusa ieri( am depus 6 declaratii), dupa 27 ore de la depunere.
-
adrigela77
Buna ziua, am depus d406 in 29 iul 2025 ora 20, nu am primit inca recipisa. Unde pot verifica starea? Vad in comentarii ca aveti d406 inca in prelucrare, unde pot sa verific si eu.Multumesc.
CA DE OBICEI .. https://www.anaf.ro/StareD112/
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
stroer1948
Din cate imi aduc aminte, la D406 depuse pe 29-30 iunie, recipisa a venit pe 1-2 iulie. Asa ca...
-
adrigela77
Mulțumesc pentru răspuns, firma nu mai are angajați, este fără activitate, în ultimele 3 luni nu am D112 și de aceea nu pot folosi pe stare D112.
-
dobrescug876
Nu are nicio relevanta ca se numeste site-ul "stareD112". Acolo se valideaza majoritatea declaratiilor fiscale, daca nu toate.adrigela77 scrie: ↑Joi Iul 31, 2025 6:06 am Mulțumesc pentru răspuns, firma nu mai are angajați, este fără activitate, în ultimele 3 luni nu am D112 și de aceea nu pot folosi pe stare D112.
Ar fi trebuit sa schimbe denumirea site-ului in ceva mai general gen "stare_declaratii", dar nu s-au obosit. Probabil initial site-ul a fost destinat sa verifice numai D112.
D406 acolo ii verificati starea si daca totul e Ok sa primiti recipisa. Nu cred ca e in alta parte posibilitate. Introduceti indexul de la depunere si CIF si vedeti daca ajungeti in stadiul "in prelucrare".
Acolo ne blocam cu totii zilele astea, pentru ca nu le merge serverul cum trebuie. Si eu am depus acum 23 de ore si e inca in prelucrare. Vad ca mai multi membri de pe forum spun ca au primit, dar cel putin dupa o zi. Deci si eu astept minunea.
Data viitoare o sa depun mai devreme. Am depus prima data la trimestrul trecut, dar in 25 aprilie (limita fiind 30 aprilie) si atunci am primit recipisa pe loc.
-
adrigela77
Mulțumesc pentru răspuns, sincer am introdus și nr D406 depus ieri și îmi da eroare, am încercat și indexul de la dec 100, 309 și nimic. Tara lui papura Vodă. Cu ce ne pierdem vremea . Succes tuturor și multa răbdare.
-
dobrescug876
Am depus ieri la ora 10:00 si azi la ora 16:00 am primit recipisa (fara erori de validare). Ce este drept, ultima oara am verificat acum 2 ore si era tot in prelucrare. Deci undeva intre 28 si 30 ore a durat la mine.
Adresa corecta (zilele acestea) este https://stare.anaf.ro/StareD112/
Si la fel trebuie corectata si in aplicatia Declaratii ANAF (v.2.0.0.125) care se pare ca a cam ramas in urma (la Deschide pagina ANAF afereta recipisei).
da așa e.. au modificat.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
nastasea526
au modificat si cei de la SAGA?
daca am ultima versiune SAGA c.3.0.605 si declaratiile tot nu merg pot sa mai fac o actualizare de saga?
sau cum ar trebui sa procedez?
multumesc
daca am ultima versiune SAGA c.3.0.605 si declaratiile tot nu merg pot sa mai fac o actualizare de saga?
sau cum ar trebui sa procedez?
multumesc
Declaratiile functioneaza. Doar verificarea recipiselor e la noua adresa de mai sus https://stare.anaf.ro/StareD112/
-
tomescul228
Buna ziua, Apare eroare pe modulul Declaratii Anaf, dupa transmiterea declaratiei nu incarca recipisa din spv. Eroarea:"Conexiunea subadiacenta a fost inchisa. A aparut o eroarea neasteptata pe receptie" Cum putem recuperea recipisele pt decl. depuse. Multumesc.