decarcarea gestiunilor de marfa in luna august

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Închis
pitic

decarcarea gestiunilor de marfa in luna august

#1 Mesaj de pitic »

am observat ca vanzarile sunt cu 21% iar gestiunea de marfa se descarca cu 19%...este o anomalie

balazse246

Re: decarcarea gestiunilor de marfa in luna august

#2 Mesaj de balazse246 »

Cel mai probabil le-ai inregistrat pe analiticul creat pentru 19% in loc sa fi folosit analiticul pentru 21%.

pitic

#3 Mesaj de pitic »

nu are legatura gestiunea daca este cu 19% sau 21% ....jurnalul de vanzari este bun ..tva este 21%...dar cand se descarca gestiunea totalul vanzarilor din creditul contului 371.01 -marfa tva 21%...de exemplu ..suma nu corespunde cu total vanzari din jurnalul de tva...aceasta este problema

pitic

#4 Mesaj de pitic »

am modificat procentul la tva la 21%...am devalidat inregistrarile si am validat din nou si rezultatul este acelasi...descarca gestiunea tot cu 19%

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

Nu stiu unde ai modificat procentul la "21%", dar daca direct la "gestiuni", atunci nu ai procedat prea corect.
Daca pana acum ai avut o singura gestiune global valorica cu 19%, acum trebuia sa creezi una noua cu 21%, iar cu 01.08.2025 sa transferi stocul de pe o gestiune pe alta.
De altfel, trebuie sa te asiguri ca ai actualizat programul, chiar daca ai ultima versiune a programului (poate a fost un bug, care intre timp s-a remediat).
Sa ne zici daca s-a remediat si cum.

Închis