Buna ziua,
daca baza de date este prea mare si astept mult pt listarea diverselor situatii cum pot sa rezolv aceasta situatie?
Baza de date Saga
Re: Baza de date Saga
Ce inseamna ca baza de date este prea mare?
Adica atunci cand dati la tiparit, asteptati prea mult?!
Este firesc. Daca aveti un computer mai batrâior nu mai poate face fata.
Fie schimbati computerul si cumparati unul nou (unul nou, de exemplu descarca 700 de facturi in 3 minute, al meu descarca in 20 de minute; am rabdare, asta e!)
Fie va inarmati cu rabdare.
De ce merge greu?
Pentru ca in momentul in care solicitati un raport, programul se pune in miscare si in matele lui aranjeaza dupa anumite criterii datele ca sa poata sa fie aranjate profesionist. Cu asta pierde timpul.
Nu spun ca nu stiati ci spun de ce functioneaza mai greu.
Am o colega de breasla a carui computer lesina numai cand face un decont de TVA pentru 5 facturi.
Ea ce sa mai spuna?!
Adica atunci cand dati la tiparit, asteptati prea mult?!
Este firesc. Daca aveti un computer mai batrâior nu mai poate face fata.
Fie schimbati computerul si cumparati unul nou (unul nou, de exemplu descarca 700 de facturi in 3 minute, al meu descarca in 20 de minute; am rabdare, asta e!)
Fie va inarmati cu rabdare.
De ce merge greu?
Pentru ca in momentul in care solicitati un raport, programul se pune in miscare si in matele lui aranjeaza dupa anumite criterii datele ca sa poata sa fie aranjate profesionist. Cu asta pierde timpul.
Nu spun ca nu stiati ci spun de ce functioneaza mai greu.
Am o colega de breasla a carui computer lesina numai cand face un decont de TVA pentru 5 facturi.
Ea ce sa mai spuna?!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
- balazse246
Pentru angst3
Are dreptate paturcai. Ar trebui sa oferi detalii despre calcualtor, despre ce volum de documente discutam, modul de lucru, etc..
Are dreptate paturcai. Ar trebui sa oferi detalii despre calcualtor, despre ce volum de documente discutam, modul de lucru, etc..
iti iei un calculator nou.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”