ma pot conecta?

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
tomac255792

ma pot conecta?

#1 Mesaj de tomac255792 »

sa dus hardul de la laptopul care aveam saga c ..nu pot recupera programul de pe hard (am pierdut toate datele).... Ma pot conecta la program de pe alt laptop..cum?

ciucam544

Re: ma pot conecta?

#2 Mesaj de ciucam544 »

Daca programul saga era server si bazele se aflau pe acel hard, puteti recupera doar dintr-o salvare din alta parte (stick sau hard extern). Daca programul saga se contecta la o baza din alt pc sagaserver sau sagaweb, se reinstaleaza si configureaza corespunzator pe noul laptop. Doar activarea licentei trebuie anulata din portalul saga si reactivata pentru noul laptop. Daca reparati vechiul laptop (adica schimbati hardul cu un altul si reinstalati tot) nu mai este necesara anularea si reactivarea licentei pt. ca este acelasi calculator folosit. Dvs. nu ati specificat cum lucrati cu saga.

vlasceanum963

#3 Mesaj de vlasceanum963 »

tot vrei sa ne bagi pe gât partea cu sagaweb, are inca multe bube, si multi sunt, care au siguranta datelor sa le aibe in calculatorul propriu e mult mai comod.
e raspunderea fiecaruia daca nu si-a facut salarile corespunzator.

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Pentru vlasceanum963
Ar fi optim daca intai te-ai uita la problema lui tomac255792, care este posibil ca a pierdut baza de date, daca baza de date era local, dar daca ar fi fost in web nu l-ar fi pierdut.
Pana la urma fiecare decide cum doreste sa alege, iar faptul ca ciucam544 ofera un raspuns la problema nu inseamna ca "vrea sa bage pe gat" partea de web.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

problema lui ca nu și-a făcut salvări periodic.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

balazse246

#6 Mesaj de balazse246 »

Asa este, lucru despre care s-a postat de mai multe ori, precum si pe blog s-a mai postat, dar tot sunt foarte multi utilizatori care din pacate ignora acest lucru.

ciucam544

#7 Mesaj de ciucam544 »

vlasceanum963 scrie: Lun Noi 10, 2025 1:49 pmtot vrei sa ne bagi pe gât partea cu sagaweb
La câte lucruri se vâră pe gât, pe internet, vă cramponați în această recomandare ? Și nu e de la mine, e din program.
Imagine

Scrie răspuns