Cerere reactivare societate

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
stanusilan

Cerere reactivare societate

#1 Mesaj de stanusilan »

Bună seara ,

Am de depus o cerere de reactivare pe formularul de contact care aparține de la un alt județ față de cel de care aparțin eu ! Eu locuiesc în Teleorman iar sediul social al firmei este în București , am trimis deja cererea de reactivare o dată și am primit răspuns tot de la cei din Teleorman și nu știu cum să procedez ca să ajungă la cei din București !

Vă mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri !
:)

paturcai

Re: Cerere reactivare societate

#2 Mesaj de paturcai »

Daca sunteti arondata la Teleorman, de ce doriti sa trimiteti o adresa la Bucuresti?

Nu are importanta.

Treceti in partea superioa a a adresei CAT SE POATE DE MARE (ca ati facut o adresa pe care ati scanat-o nu ati scris doar in corpul mesajului) PENTRU ANAF Sector 1/2/3...
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

stanusilan

#3 Mesaj de stanusilan »

Firma a schimbat sediul social !

Am și primit răspuns de la cei de la Teleorman ca nu ei se ocupă de solicitarea mea privind reactivarea societății!

Am făcut din nou și din nou cererea , am scris și pe cerere “către București sector 1 “ , am scris și în mesaj !

Mi se pare ireal și greu de colaborat cu autorizație statului ! :shock:

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Abia acum ati avut curajul sa spuneti?!
Tot este bine!
Sunt infricosatori!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

Scrie răspuns