Modificare preturi in masa

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
trocarud205

Modificare preturi in masa

#1 Mesaj de trocarud205 »

Buna,

Exista oare posibilitatea modificarii in masa a pretului de vanzare pentru mai multe produse simultan cu un anumit procent? Evidenta gestiunii se tine prin metoda FIFO, cantitativ-valoric?

Multumesc!

herganiec

Re: Modificare preturi in masa

#2 Mesaj de herganiec »

nop.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

ciucam544

#3 Mesaj de ciucam544 »

Nu in program. La cantitativ-valoric, exportati articolele, modificati in excel si apoi repuneti valorile inapoi cu import. La import e suficient sa aveti doar lista cu articolele modificate nu toata. Doar codul de articol (neschimbat) si pretul nou.

tobosv790

#4 Mesaj de tobosv790 »

ciucam544 scrie: Dum Dec 14, 2025 9:30 am Nu in program. La cantitativ-valoric, exportati articolele, modificati in excel si apoi repuneti valorile inapoi cu import. La import e suficient sa aveti doar lista cu articolele modificate nu toata. Doar codul de articol (neschimbat) si pretul nou.
Chestia asta este valabila si pentru "inventar"? Adica: in urma migrarii in SAGA WEB s-au modificat stocurile cantitative la articole (dublari de sume, stocuri negative,etc). Intentionam ca la inventarul anual "sa aducem" scripticul la faptic. Cum putem face asta? Putem sa exportam in excel din program, sa modificam manual cantitatile conform fapticului apoi sa reimportam inventarul corectat? Daca DA, cum? Dar va rog sa-mi spuneti "babeste" ca eu am cunostinte rudimentare de IT. Multumesc frumos!

ciucam544

#5 Mesaj de ciucam544 »

Imagine

trocarud205

#6 Mesaj de trocarud205 »

Va multumesc!

tobosv790

#7 Mesaj de tobosv790 »

Mulțumesc mult @ciucam544