Buna,
Exista oare posibilitatea modificarii in masa a pretului de vanzare pentru mai multe produse simultan cu un anumit procent? Evidenta gestiunii se tine prin metoda FIFO, cantitativ-valoric?
Multumesc!
Modificare preturi in masa
Re: Modificare preturi in masa
nop.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Nu in program. La cantitativ-valoric, exportati articolele, modificati in excel si apoi repuneti valorile inapoi cu import. La import e suficient sa aveti doar lista cu articolele modificate nu toata. Doar codul de articol (neschimbat) si pretul nou.
-
tobosv790
Chestia asta este valabila si pentru "inventar"? Adica: in urma migrarii in SAGA WEB s-au modificat stocurile cantitative la articole (dublari de sume, stocuri negative,etc). Intentionam ca la inventarul anual "sa aducem" scripticul la faptic. Cum putem face asta? Putem sa exportam in excel din program, sa modificam manual cantitatile conform fapticului apoi sa reimportam inventarul corectat? Daca DA, cum? Dar va rog sa-mi spuneti "babeste" ca eu am cunostinte rudimentare de IT. Multumesc frumos!
-
trocarud205
Va multumesc!
-
tobosv790
Mulțumesc mult @ciucam544