REGES ONLINE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
nemerea

REGES ONLINE

#1 Mesaj de nemerea »

Buna ziua , Cand generez credentialele imi apare acest mesaj -Aplicația este în modul de citire. Nu se pot genera credențiale pentru accesul din sistem extern- . Oare cum sa procedez ?

tomac

Re: REGES ONLINE

#2 Mesaj de tomac »

Apare asta pentru că după migrare nu ați actualizat și corectat datele și nici nu ați citit manualul ori explicațiile oficiale.
Accesați REGES pe platforma oficială. Selectați angajatorul și dați click pe denumirea acestuia, afișată pe fond gri și cu un lacăt lângă ea. Actualizați datele - apăsați butonul de actualizare date și actualizați datele. Apăsați înainte până când apare confirmare și confirmați.
Dacă după aceea vă apare denumirea angajatorului pe fond galben înseamnă că ați deblocat registrul.
Dacă generați credențialele din program, la fel va apărea - blocat pentru operare manuală.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

aurel211252

#3 Mesaj de aurel211252 »

Multumim tomac...Eram disperat ca si "nemerea"...Acum merge...Doamne ce ne facem fara tine.Cu stima si respect Aurel...Am vazut ca data Reges O. din Saga trebuie: 31.12.2025.Am pus data de 05.01.2026 si imi dadea eroare...
Ultima oară modificat Mar Ian 06, 2026 8:39 pm de către aurel211252, modificat 1 dată în total.
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

agliceriur879

#4 Mesaj de agliceriur879 »

Eu incerc sa fac ceea ce ati scris voi si imi da o eroare Certificat autority is invalid or incorect. Ce trebuie sa fac ?

fratilar756

#5 Mesaj de fratilar756 »

Am actualizat saga la ultima versiune,m-am conectat la platforma REGES și în programul Saga îmi dublează un contract de munca,deși are acelasi numar de contract și același CNP. Contractul greșit are altă dată a consemnării (+o zi), nu apare punctul de lucru și la adresa locativă a angajatului,in loc de număr casă mai apare și cuvântul "codp" și numărul casei unde locuiește angajatul.Ce este de făcut,îmi apar doua contracte active pe decembrie,nu pot genera d112 așa...

berard

#6 Mesaj de berard »

Firma este in REGES ONLINE,Am poerat 03.01.2026 o suspendare de ncontract pentru maternitate.Acumk incerc sa fac conexiunea cu SAGA. Intru pe Administrator....Utile dau click pe administrator,imida un cod cu multe semne,iipesc in casuta respectiva in firma din SAGA iar cand dau click pe generare credentiale am eroare.mesaj:Aplicatia este in modul de citire.Nu se pot genera credentiale pentruaccesul din sistem extern. Ar putea fi urmatoarea cauza? Daca dau click pe Firma care este pe fond galben ma atentioneaza "Modificarile sunt dezactgivate deoarece este inca activa cheia API.Cum sa fac sa obtin credentiale si sa merg mai departe.Rog ajutor,ca incerc de 3 zile si nu imi dau seama unde gresesc

badulescud846

data consemnarii reges

#7 Mesaj de badulescud846 »

Buna ziua, daca vreau sa inregistrez un contract de munca incapand cu data de 15.01.2026 in partea superioara a ecranului ce scrieti , data de azi, respectiv 10.01.2026 sau 15.01.2026 data inceputului de contract

tobosv790

#8 Mesaj de tobosv790 »

Data consemnării în REGES: 15.01.2026. Data angajări.

tomac

#9 Mesaj de tomac »

Data consemnării este data de la care produce efecte juridice actul respectiv.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

motorcad

#10 Mesaj de motorcad »

Buna seara
incerc sa conectez Saga la Reges si imi da urmatorul mesaj: "OLE IDispatch exception code 0 from msxmI6.dll.The certificate authority is invaid or incorrect....1429", oare ce nu fac corect?
S-a mai confruntat cineva cu aceasta eroare? Oare ce trebuie sa fac?

motorcad

#11 Mesaj de motorcad »

motorcad scrie: Mie Ian 14, 2026 11:08 pm Buna seara
incerc sa conectez Saga la Reges si imi da urmatorul mesaj: "OLE IDispatch exception code 0 from msxmI6.dll.The certificate authority is invaid or incorrect....1429", oare ce nu fac corect?
S-a mai confruntat cineva cu aceasta eroare? Oare ce trebuie sa fac?
Va rog,nu ma poate nimeni ajuta pe acest subiect?

catrangiud

#12 Mesaj de catrangiud »

Buna ziua,

Dupa preluarea din REGES online a tuturor salariatilor si contractelor active si incetate prin xml, am constatat ca in SAGA sunt modificate toate numerele de ordine ale salariatilor, noi aveam de exemplu la salariatul nr 32 contractul nr. 32, acum la salariatul 29 apare contract nr. 32 si la salariatul 30 apare contract nr. 29. Oare trebuie sa mai asteptam un update de la SAGA sau e ceva ce putem modifica in SAGA sau REGES?

Multumesc pentru raspuns.

Zi buna,

vasiliud836

#13 Mesaj de vasiliud836 »

Buna ziua!
Incerc sa fac o modificare de salar dupa ce am facut toata procedura pentru reges online in saga dar imi da eroare si nu face transmiterea pentru ca imi zica "spor neconfigurat". Ce ar trebui sa mai fac?

Multumesc!

ciucam544

#14 Mesaj de ciucam544 »

motorcad scrie: Mie Ian 14, 2026 11:08 pmBuna seara incerc sa conectez Saga la Reges si imi da urmatorul mesaj: "OLE IDispatch exception code 0 from msxmI6.dll.The certificate authority is invaid or incorrect....1429", oare ce nu fac corect? S-a mai confruntat cineva cu aceasta eroare? Oare ce trebuie sa fac?
Actualizati aplicatia la ultima versiune. Doar Windows 10 si Windows 11 mai sunt sistemele de operare pe care saga mai functioneaza corect.

gondorg777

#15 Mesaj de gondorg777 »

am urmatoarea situatie...cand doresc sa obtin credentialele din reges online imi spune ca e in modul de citire.nu se pot genera credentiale...
cum se procedeaza in acest caz?

Scrie răspuns